kuray daha ben çıkmadım şirketteyim öleye doruu çıkıcam
Printable View
Ben İzmir dönüşü ay başından itibaren kullanmaya başlıycam. Alkolü vs kesip sıkı bir kampa alıyorum kendimi artık :D
ula öyle bir yazdın ki bende 100 falan oldun sandım:)
9kg'yu yediğine içtiğine dikkat edip,birazda yürüyüş koşu yaparsan verirsin zaten
İçindekiler: Funda, Avakado Yaprağı, Isırgan Otu, Mayıs Papatyası, Altınotu Yaprağı, Kırkkilit Otu, Arpa, Meyan Kökü, Mısır Püskülü, Ebegümeci, Böğürtlen Yaprağı, Mersin Yaprağı.
evren abi yararli bisey bizim arkadaşta kullanıyor inanılmaz etkisi varmış..
altın cılekle tanısıklıgımız 2002 yıllarına dayanıor o zamanlar CONRAD İNTERNATİONAL hotels de stajımı ıdrak edıodum..tabı bısım bıldıgımız ısmı... physalis.. dir
her donem calsıtıgm otellerde kahvaltıda exotıc meyve olarak werdık..yogun bır talep yada sureklı tuketılen bır meyve dııl de lakın sımdıkı kadar da pahalı dıılldı..
bundan 3 ay once arabamda kral flm dınlerken gezegen mehmet abımız bagıra bagıra altın cılek dedı alla alla dedım sonra baktım nette bısım physalis bu...hafta sonu ıse gıttım (agvada bır otelde chef olarak calsıırorum) gıderken bu cılekten altım 100 gr 4 tl ye..
ogun karar verdım ve AİTIN CİLEKLİ TİREMİSU yaptım ve patladıı gıttıı...ınsanlar nasıl sorular soruoo gunde 6 tanr sattgımız tiremisu sımdık yok satma derecesıne kadar yukseldii..gerecektn bı etkısı war olduguna ınanıorum yada ole olmasını ısteyenlerdenım..ıslerımız ıı sımdılık:D
tmm sen olmuşun koray detoksmuş bence sen şuan botoks yapıyorsun :) okadar portakalın üzerine anneye söyle sana ikili ekmek arasına altın çilek sürsün, sabaha allahın izniyle ebru şallının erkek kardeşi olursun, www.yiyerekzayıflıyorum..com amin :)
Ay başında kampa giriyorum o yüzden ne yedim ne içtim hepsi kar yaz ortasına kadar hepsinden yoksun kalacam :D
azaltman icin tavsiye ederim ;)
http://cheapciggiesuk.co.uk/images/035270.jpg
defalarca doktora gittim, akapunktur yaptırdım, bilmedigim bilim dallarına oramı buramı ellettim olmadı :) envai çeşit ot içtim :) şu meşhur otçu ömer çoşkuna defelarca domaldım domaldım olmadı bırakamadım:)
günde 2 paket içiyordum fenada öksürüyordum, bir akşam öksürürken bayılmışım, düşerken kafamı çarpıp kırdım, çenemi kapının koluna çarptım 3 dişim kırıldı, kendimi o halde hastanede görünce bıraktım azaltmadım direk bıraktım ;)
ben hiç bir şey tavsiye etmiyorum isteyen şu dakika bırakır, bahanesiz, şartsız, koşulsuz ;)
Bu ne ya altın vuruş gibi altın çilek :D
abi ben ticaretini yapmıyorum ithalatçıcan halka yani isteyen arkadaşlara elden teslim ediyorum benim arkadaşım bu ürünleri internet sitelerine pazarlıyo bende ondan alıyorum eş dost için her gün o arkadaşın iş yerinin olduğu tarafta dağıtıma gidiyorum isteyen olursa ona uğrayıp alıyorum
koraya dün getirdim
1 altın çilek
1 de zayıflama kemeri
etkilerini ben de merak ediyorum(benim kayın valide 5 kilo verdiğini söledi benim göüzmde aynı olsada:D)
boş işler bence bunlar..ben 150 kilodan 115 kiloya düştüm ;)
bu işin sırrı az yiyecen ama sık yiyeceksin ;) birazda hareket veya hafta sonları halı saha maçları yeterli olacaktır ;)
tarantino ben zafer. gelde nasıl kilo verileceğini anlatayım sana ;) milleti kazıklama.arabaya parça alıcam diye :D
bana bunlar piyasa şişemesi şeyler gibi gelio bn 96 dan 74 kiloya düştüm sadece düzenli spor yaptım bırakmak zorunda kaldım üni nedediyle düzensiz yaşadım 1 sene etkiledi tabi 80 lerde geziniorum şuan.....