Maalesef abi 2 günde 1 paket normal şartlarda.
Gece dışarı çıkılmışsa alkol varsa 1 gecede 2 paket içiyorum :(
Printable View
tmm sen olmuşun koray detoksmuş bence sen şuan botoks yapıyorsun :) okadar portakalın üzerine anneye söyle sana ikili ekmek arasına altın çilek sürsün, sabaha allahın izniyle ebru şallının erkek kardeşi olursun, www.yiyerekzayıflıyorum..com amin :)
Ay başında kampa giriyorum o yüzden ne yedim ne içtim hepsi kar yaz ortasına kadar hepsinden yoksun kalacam :D
azaltman icin tavsiye ederim ;)
http://cheapciggiesuk.co.uk/images/035270.jpg
defalarca doktora gittim, akapunktur yaptırdım, bilmedigim bilim dallarına oramı buramı ellettim olmadı :) envai çeşit ot içtim :) şu meşhur otçu ömer çoşkuna defelarca domaldım domaldım olmadı bırakamadım:)
günde 2 paket içiyordum fenada öksürüyordum, bir akşam öksürürken bayılmışım, düşerken kafamı çarpıp kırdım, çenemi kapının koluna çarptım 3 dişim kırıldı, kendimi o halde hastanede görünce bıraktım azaltmadım direk bıraktım ;)
ben hiç bir şey tavsiye etmiyorum isteyen şu dakika bırakır, bahanesiz, şartsız, koşulsuz ;)
Bu ne ya altın vuruş gibi altın çilek :D
abi ben ticaretini yapmıyorum ithalatçıcan halka yani isteyen arkadaşlara elden teslim ediyorum benim arkadaşım bu ürünleri internet sitelerine pazarlıyo bende ondan alıyorum eş dost için her gün o arkadaşın iş yerinin olduğu tarafta dağıtıma gidiyorum isteyen olursa ona uğrayıp alıyorum
koraya dün getirdim
1 altın çilek
1 de zayıflama kemeri
etkilerini ben de merak ediyorum(benim kayın valide 5 kilo verdiğini söledi benim göüzmde aynı olsada:D)
boş işler bence bunlar..ben 150 kilodan 115 kiloya düştüm ;)
bu işin sırrı az yiyecen ama sık yiyeceksin ;) birazda hareket veya hafta sonları halı saha maçları yeterli olacaktır ;)
tarantino ben zafer. gelde nasıl kilo verileceğini anlatayım sana ;) milleti kazıklama.arabaya parça alıcam diye :D
bana bunlar piyasa şişemesi şeyler gibi gelio bn 96 dan 74 kiloya düştüm sadece düzenli spor yaptım bırakmak zorunda kaldım üni nedediyle düzensiz yaşadım 1 sene etkiledi tabi 80 lerde geziniorum şuan.....