bende smile 8mb a kadar kullanıyorum. gayet guzel.
şartlarıda ıyı bence.
gerci hepsi ttnet altyapı kullanıo.
bende smile 8mb a kadar kullanıyorum. gayet guzel.
şartlarıda ıyı bence.
gerci hepsi ttnet altyapı kullanıo.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
smile adsl'e geçtim ilk 9 ay 25 lira 8 mbit( sözde) sınırsız,sonra 49 lira olucak,ttnetten bin kat daha iyi.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
55 TLlik sınırsız tarifedeyim 59 lira geldiGeçen ay sınırsız tarifede olmama rağmen ve dowload vs yapmış olmama rağmen 120 TL fatura ödedim sözde 55 TL lik sınırsız paketteyim
![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
2 ay önce ttnetden smilea geçtim böyle nalet bişey olmaz modemle yanyanayım bağlantım full görünüyor fakat net google amcayı bile zar zor acıyor. ttneti çok arıyorum kısacası![]()
gözü kör olsun o tt netin az çektirmedi banada
melih türknet var bende de sabıt 45.99 geliyor sınırsız tarife gayette memnunum
Melih, ne varsa gene ttnet'te var adam gibi ara bak kardesim böle böle muabbet var de, ama değiştirme netini sonra gene konu acarsın hay meneke, nerden değiştrdik gözünü seveyim TTnet die.![]()
7 ay önce ttnet'ten biri adsl'e geçtim, hat açıldığından bu yana toplasan 2 3 ker anca bağlantı kopmuştur.Biri Adsl'i tavsiye edebilirim ;
BiRi Adsl, Online ADSL Başvuru, ADSL Kampanya, ADSL Fiyat, ADSL Tarife, ADSL Hizmet Merkezi
Bizim ofisimizdeki ttnet de çok sıkıntılı değiştirmeyi planlıyoruz
herkes smile 'dan memnun kardeşim
imzasız..
reklam paralarını abonelerden çıkarıyorlar maalesef. 2 ev 2 adsl hattını iptal ettim kafam rahat. turkcell vın aldım her yerde sağlıklı çekmiyor ama kafam rahat. iptal ettirmeye gittiğimde okadar çok iptal dilekçesi yazan insan gördüm ki sevindim insanların tepkisiz kalmadığına. günümüzde cebimize kadar giren internetin daha uygun fiyatlarla sunulması gerekirken resmen internetten soğutuyorlar adamı.
16mb kadar tamamen sınırsız kota belli bi yerden sonra hızda düşmüyor 59 tl ttnet.tavsiye ederim
Livestrong
kablo net varsa kablonet iyidir
Şuanada hangi İnternet paketi iyi arkadaşlar bende TT ' netten memnun değilim sınırsız olarak kullanıyorum fatura hep yüksek geliyor bu konuda yardımcı olucak varmı ?
Hayırlısı be gülüm
ttnetin bende taaaaa mercedes amg
hayatımda hiç icralık olmadım hacze ugramadım :S ilk kez gecen yılk bu ttnet serefsizlerinin serefsizlikleri yuzunden avukatlık parası dahil toplam 425 tl para odedim 90 tl lik faturaya allah bunların belasını versin burunlarından fitil fitil gelsin insallah...
uydu net varsa uydunet kullan daha kaliteli hizmet veriyorlar...
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Ben 2 aydır smile kullanıyorum gayet memnunum12 gb kotalı tarifesine geçtiğimden sınırsızı hakkında yorum yapamayacağım, ama bence gayet başarılı sağladığı hizmet.
![]()
Instagram: mutusgarage
ben yanlıslıkla cıktım ttnetten smıle gectım gecmez olaydım cok yavasladı netım daha sonra gene dılekce verdım ve farkını odeyerek ttnete gectım sorunsuz kullanıyorum
Bende tt net vardı.Bende iptal ettım onu kablo nete geçtim.Ohh be dünya varmış![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)