Media Markt'da Samsung 50C530 1997 TL, worldcard'a 10 taksit, ilgilenenlere duyurulur.
Printable View
Media Markt'da Samsung 50C530 1997 TL, worldcard'a 10 taksit, ilgilenenlere duyurulur.
ucuz olmasının nedeni 50 hz oluşu.. 997 liraya iyi ama 1997 liraya pahalı. alacaksanız düşünmeyin derim.
bu arada genel olarak led tv denilen led-lcd tv dir. aynı görüntüyü bir led tv de bir lcd tv de izleyin insan yüzleri hangisinde normale yakın renkte ise onu alın. led tv de lcd ye göre daha parlak ve normal dışı beyaza yakın bir renk olur genelde. görüp alın. test edin.
Hocam bu cihaz plazma 600 Hz.
http://www.samsung.com/tr/consumer/t...=specification
50C530' da DLNA yok, 50C550'de DLNA var.
Bu DLNA'nın bize ne faydası var, olsa ne olur, olmasa ne olur?
50 hz tvsiy etmiyorum görüntü gözle görülür şekilde farkediyor. dlna hiç kullanmadım çünkü gerekli değil bence, sonuçta gerektiğinde dizüstünü bağlıyorum tv'ye.
lg - 42ld650 var buarada memnunum.
odamda kullanmak ıcın 900 civarı tv arıyorum bulabılırmıyım bu paralara ? genelde ps3 xbox için kullanıcam :)
Arkadaşlar cihaz 50 hz falan değil. art da ona gülmüş lakin derdini anlatamamış.
samsung 50C530 600 hz 'dir. ucuz olmasının sebebi 50 hz yazılması doğru olmamış.
ben lcd sandım pardon.. de gulecegine belirtseydi plazma bu diye.. ben de derdim ki ok lcd lerde 550 grubu 50 hz idi.. ve derdim ki,
plazma tv ler karasal yayınları izlemek için iyidir. ama lcd ve led-lcd lere göre çok elektrik çeker bunun yanında yaydığı radyasyon oranı lcd ve led-lcd ye göre fazladır. bunun yanında ömürleri lcd lere göre azdır ve zamanla renklerde solmalar olur. misal kanal logoları sabit kaldığı için ekranın orasında solmaları daha rahat görürsünüz. bunun yanında lcd lerde veya led-lcd lerde izlediğiniz video dosyaları ile plazmada aynı tadı alamazsınız. plazma daha çok dediğim gibi karasal yayınları yani tv izlemek için alınır.
bütün bunlara ilaveten lcd de samsung ne kadar iyi ise plazmada da pioneer ve panasonic o derecede iyidir. ama onlarda pahalıdır.
kısacası daha çok tv izliyorsanız plazmaya bi nebze eyvallah ama video izliyorsanız veya video formatları için alacaksanız kesinlikle lcd/ led-lcd alın derim.
tabıkıde led daha mantklı
Cok elektrik cekmeleri, burn in yani plazma taneciklerinin yanmasi (tabirinizle ekranin solmasi) ve kisa omur bunlar cok geride kaldi. Su videolardaki tad alma olayina da gelirsek evet ayni tadi alamazsiniz. Plazmada renkler, goruntu daha gercekci iken lcdlerde fazla abartili ve cok uc noktalardadir goz alir. Derdimi yine anlatamadiysam daha acik konusayim led ve lcdler halkin yeteri kadar bilgili olmayisindan su an icin yeni teknoloji diye halka kakalanmaktadir.
Katılıyorum, ayrıca plazma'da Panasonic'in üzerine yok, adamlar Pionner'ın kapatılan plazma bölümünü ve tüm mühendislerini bünyesine katmış, fiyatları da yüksek ama iyi mal iyi para demek ki.
Samsung'un en güzel yanı, usb'den film falan izlerken mırın kırın etmemesi, ne dayarsan oynatıyor, ama Panasonic'den emin değilim, internette çeşitli yorumlar var.
Samsung 50C530, Panasonic 50G20E'ye göre nerdeyse 1000 lira ucuz ama içimden bir his git Panasonic al diyor, o yüzden gidip 2000 liraya Samsung'u alıp çıkamıyorum bir türlü. :beuj:
g20 goruntu olarak tabi ki de daha iyi ben de onu almayi dusunuyordum fakat 1000 lira buyuk bir fark ve panasonic mkv film oynatamiyor. Tabi yine de tercih meselesi =)
plazma mı ?
plazma satıyorlar mı ya hala?
lcd ve led tadından yenmez =)
Arkadaşlar konuyu güncelliyim..
LE-40C630 SAMSUNG LCD TV Bu Samsung nasıldır? 50hz olmasın,100Hz olsun diyenler vardı,önceki sayfaları okudum.Samsung'un 50Hz olan LE-40C530 modeliyle arasında 300tl fark var.100Hz olsun diye bu farka değer mi? Yarın alma düşüncesindeyim,yardımlarınız rica.
Türkiyedekı yayınlar 50 hz...100 hz lık tv almanın bır yararı olurmukı?
:) önceki sayfalarda bunu da okudum.Haberlerdeki alt yazılarda fark edilir demişti sanırım bir arkadaş.50Hz'lik bir Tv iş görür diyorsunuz yani. 100Hz'ın hiçbir esprisi yok bu durumda.
beko nun 800 liraya 82 ekran plazma kampanyaları var diye hatırlıyorum.siz kaç ekran arıyorsunuz.
mesela şu var akakce den ucuzlardan :)
LG 42PJ350 PLAZMA TV bu 106 ekran 1.100 tl
82 ekran led lerde 1.100 den başlıyor akakceden baktığım kadarıyla.
LCD ve uygun olarak ta 700 liralara Vestel Pixellence lar var.
şu sayfaya bakmanızı öneririm dediğiniz fiyata lcd tv bulabilmek için.
LCD LER.
Soru bile değil bence. Kesinlikle LED TV ancak LCD'leri de düşünebilirsin.
Herkez led demiş ama led ve lcd de 200 hz altı saçmalık bunlarında fiyatıları 2.800 civarından başlar.Plazma ise bende mesela 42 lg plazma war 600 hz .İkincisi lcdler ortalama 40000 yada max 100000 : 1 olur bendeki 3.000.000:1 ayrıca ve ayrıca refresh rate denilen yenilenme süresi lcdlerde ortalama 3 ms ledlerde 100/1 ms ama plazmada 1000/1 dir.Karar sizin hangisi iyi :) Ama dersenizki ben 3d kullanıcam o apayrı bi konu zaten bu saatten sonra 3d televizyon almamak saçmadır çünkü yeni sistem 3d bu gün almasaniz 1 2 seneye herkezz 3d takılırken canınız çekicek keşke paraya kıysaydım diyiceksiniz...
Bu arada tabiki en önemli şeyi atlamışım kimse laf etmeden.Ledlerde çözünürlük lcdlerle aynıdır 1920*1080 dir genellikle ama plazmalarda 1024 x 768 dir.(tabi söylediğiniz 1.110 luk tv için konuşuyorum yoksa 5.500 e 3d full hd 127 ekran plazmalarda war öteside war.)