Bakalım Allah büyük![]()
Bakalım Allah büyük![]()
...
Vallahi 14-15 liralar yazık günah su arabalara.
11-12 tamam da 15 nedir.
600 liralık spoon jant takıp, 100 liralık ek koyup 15 lira yazanlara, üstüne gidip bu arabaları alanlara anlam veremiyorum ben.
Yakın arkadasım aldı, 14-15 yazan bi arabayı 11 küsür liraya. Ne yaptı jantlarını istemedi teybini tesisatını istemedi o kadar. Jantı 450ye aldık, teyp 100 liraya aldı is bitti.
Hem de degisen tek parca yok arabada, boya da ufak tefek var.
15-16 liraya benim kasa punto alırsın 2004-2006 hem de mis gibi dizel modelli araban olur.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Abi benim dediğim civic orj makyajlı hatchback.. Sahibindende sonradan çevirenler dışında 1-2 tane buldum15 istiyor ses sistemini çıkart dedim yok dedi
![]()
...
Araç bu
Honda Civic 1.4 iS 1999 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
Buda var pazarlık yapılsa iyi fiyata alınırama otomatik
![]()
Honda Civic 1.4 iS 1999 Model 14.350 TL Sahibinden satılık ikinci el
...
abı oylede 11-12ye yok ıste malesef, sahbnden bıle 12-13 olanlar bıle km 200bın 96 model boya kendınden gecmıs vs vs..
bız ne kadar ınkar etsekte bu araclar 14-16 ya alınıp satılıyo.
vti icinde 22-23 cok ederı 17-18 denıyo ama lafta- 23e alınıp satılıyo hala.
arkdsn 11e aldıysa gercekten super fıyat degısensız ıcın.
suan bızde arıyoruz max 12bın tl. manuel ama yok iştevarsa bıldıgın goruselım.
geçen sene sedan gümüş renk otomatik 1.4 is 13 milyara alıp bi kaç ay sonra 12 milyara sattım..sadece bagaj kapağı boyalı ve 123,000 km de idi..hiçbir sorunuda yoktu..bu 15 milyar üstü araçlar sırf hava olsun diye verilen ilanlar parası olan versin alsın diye..o kadar etmezler bana göre..
otomatik vitesi şehir içi kullanmak için gayet iyidir öyle gazlamaya ara gaz vermeye filan gelmez o zaman manuel bakacaksın..gidişi güzel çok hantal değil ama içeri inanılmaz ses alıyor.
Opel Corsa 1.7 DTI Comfort 2003 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
Böyle birşey almak daha mı mantıklıdır Kafam iyice karıştı ya![]()
...
99 model 150k civarında japon üretim Sarı 1.4is Otm. sahibiydim, bundan yaklaşık 2-3 ay önce ve Civic 1.6 manuel Coupeyle takasladım ve hacim ile ağırlık konularını dikkate aldığımda (Coupenin şu anki motor ve bakım durumunuda göz önüne alırsak) Coupe 1.6 olmasına rağmen 10 yada 20 krş karışık kullanımda daha az yakmakta.. Birincisi tüm bakımlarım ve kontrollerim tam olmasına rağmen gereksiz yere çok fazla yakan bir araç.. Şanzuman yapısı ve aracın yükü ile motor haciminide mantıklıca düşünrseniz fazlasıyla hantal kalan bir araç..
Otomatiğini kesinlikle tavsiye etmiyorum.. En temizinin benim gözümde edeceği fiyat 14 bilemediniz 14.500 TL'dir..
Hiç düşünmeden manuellere (Ne kadar bütçenizi zorlasada) sabırla bakın araştırın derim.. LPG konusunda ise; bende kişisel görüşüm olarak LPG'ye çok soğuk bakan biriydim.. Ancak etrafımdna edindiğim tecrübeler (Ne kadar kendi aracımda kullanmasamda) arkadaşlarımın araçlarına çok yakınlarım vasıtasıyla uygulattırdığım (Yeni yada eski araçlar olsun) sıkıntısız kullanıyorlar.. Bunun içinde mantıklı kullanıcı olmak, kullanılan yada kullanılacak olan LPG kitinin marka yorumlarıyla birlikte yapısı ve özellikle servis ağı konusuna çok dikkat edilmeli.. Bunların hepsinin yanında montajı yapacak olan yerin gerçekten işinin ehli olması gerekli.. LPG konusunda montaj ve servis ağı tecrübelerim dahilinde en önemli unsurlar..
Manuel 1.4lerin birebir şahidi olduğum uzun yolda 16-17 krş şehir içi 22-23 krş civarı yakanlarınıda gördüm.. Benim kendi 1.4is otm. aracım 30-33 krş arası yakmaktaydı mesela.. Tabi hantallığınıda ekleyince bazı durumlarda ciddi sıkıntı yaratabiliyor.. Bunun akabininde vti kasalara görüntü olarak yakın olmasıda tabikide bir artı.. Coupe ise 30 krş civarı karışık kullanımda yakmakta..
Seçim sizin..
valla bende 1,6 ies var guvenlık paketlı sedan var bı ara ustune ustelık 1.4 is Hb ve guvenlık paketlı almayı bıle dusundum bunu babama bırakacaktım ama olmadı nerdeyse yok denılecek kadar az sorun cıkartan bı arabadır ufak tefek yasına gore ıc tıkırtıları olur eger kafaya takmazsan ve guvenlık paketlısını alırsan yıllarca sorunsuz kullanırsın![]()
1.7 comfort'ta vergi sorunu var 566TL yıllıkgülü seven dikenine katlanır artık
Chip'le iyi rakamlarada ulaşılabilir
![]()
...
kardeşim bizde 99 (makyajlı kasa) 1.4hb manuel var şuan , BRC marka lpg var , yakıtı çok güzel , satmayı düşünüyoruz . eğer düşünürsen 16000 lira istiyoruz . resimleri atarım pm olarak istersen .
bizde bakıyoz 1,4is ama gercekten o denilen 11-12 binlere araba yok bakalım belki cok ince eleyip sık dokuyoz ama gercekten temiz is bulmak heralde zor gibi....bugün bu arabaya baktık resimlerden tamam aradıgımız bu 99 makyajlı sunrofflu manuel harika dedik gittik almaya yok resimle alakası yok direk kaportacı ustamız yolla dedi arabayı.....araba bu:
Honda Civic 1.4 iS 1999 Model 16.750 TL Sahibinden satılık ikinci el
bakalım istanbulda birtane varmış bbs rs jantlı siyah hatasız boyasız diyolar ona niyetlenecez heralde.... corsalara gelince 1,7 dizel almaya niyetlendik honda olmayınca onu götürdük birkaç ustaya beyin arızasından cok geliyo bu 1,7ler baş agrıtır dedi ondanda vazgectik bakalım bizde senle aynı kafadayız heralde ya corsa olacak yada 1,4 is![]()
az kalsın dün bu corsayı alıyoduk son anda vazgectik
ama makine yakından cok canlı
![]()
Opel Corsa 1.7 DTI Comfort 2003 Model 15.250 TL Sahibinden satılık sıfır
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
Birebir yaşadım corsa'daki beyin problemini tamir gördü halledildi direksiyon kutusu diyorlardı öyle bir sorun olmadıSadece easytronic şanzuman vardı
(1.3cdti essantia) vites ile alakalı olan beyin hata verdi ondan sonra adam olmadı
manuelde böyle bir problem olacağını zannetmiyorum![]()
Benimde ilk aracım olacağı için biraz endişeli bakıyorum 1.7 comfort hem ekonomik giden hemde tipini beğendiğim bir araçBakalım bu gidişle 1.7 corsa olucak gibi hakkımızda hayırlısı ...
...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)