Mercedes - Benz 190 190 E 2.3 1987 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
dusunursenız
fiyat olarak bir şeyler yaptırabilirim
Mercedes - Benz 190 190 E 2.3 1987 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
dusunursenız
fiyat olarak bir şeyler yaptırabilirim
hep istedim 2.5 amg...
motora gelince after market pistonları mevcut...kaporta parçası zaten bol olan bi araç...ama tamponları dökükse kırıksa orjinalini bulmak zor ve pahalı olur.
uzatmadan dicegim şu![]()
15 e alıyosan 5 lirada köşede olmalı...10a alıyosanda 7 lira olsun![]()
birde mümkünse 2.bi dizel yada lpg li aracın olsun.
beyler benim ve kuzeniminde hastalık derecesinde sevdiğimiz araçlar 2.3 16 lar konusu açılmışken sormak istiyorum 190 parçası çok kolay bulunuyor evet ama 2.3 16 ların ön arka tamponları dodikleri vs birşey olsa nereden ve kaça buluruz bunun dışında motor parçalarınıda bulmak kolaymıdır mesela biz en çok ön tampondan korkuyoruz çıkma bulmak sanırım çok düşük ihtimal bu konuda bilgili arkadaşlar ne der
Şu cümleyi ne kadar büyütsem az , kesinlikle katılıyorum.Ama alındıktan sonra duruma göre harcanan para sonrası Mercedes ten daha fazla keyif verecek başka araç yok.Sınıfının en dolusu , veya en performanslısı olduğu sürece üzerine yapılacak masrafı inkar etmeyen sayılı araçlardan biri.
bu arada söykemeden geçemiycem , kesinlikle kişisel tercih sebebi tabi ama 190 a gıcık olmamın tek sebebi iç mekanda havalandırma peteklerinin üzerine kadar devam eden yayvan gösterge siperliğibildiğim bu şekil tasarlanan tek iç mekan ve gerçek elfrenli mercedes bu.
kırılmadan bir polisetciye git kalıp aldır![]()
1000 tl de dese ver ama kalıbı sen al sende kalsındışardan getirmen lazım aksi halde o da muazzam paraymış
![]()
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
1500tl tamponbide onu getirticek parçacı lazım dodikler iyi para.
birde antalyadan alıcaksın galiba,mercedesten anlayan birinide yanında götür![]()
motoru bitikse(krank,üst kapak)...bunlar muazzam paralar...
Şu zevki 0 derece yağmurlu bi havada ısıtmalı koltuklarla getrag şanzımanla farlarla silecekler çalışırken yaşamak nasıl bi olaydır yaa![]()
faruk benzin ibresine bakma adamın bütün zevkini bozuyor
yapım aşamasını ve son halinin resimlerini forumda paylaşmıştık bir kurcalarsanız hepsi mevcuttur![]()
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
2.3 16v lermi daha iyi 2.5 larmı?
2.3 sahıbı bı arkadas 2.5 lere pek sıcak bakmıyordu. ıkısı arasında hacım dısında ne farklar var?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)