User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
33 sonuçtan 20 ile 33 arası

Konu: 206rc

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı r1 bülent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu forumda rc sahipleri pek yardımlaşmayı sevmiyor herhalde
    kardeşim bu konu hakkında bılgısı olmadıgı ıcın yorum yazmamıslardır yoksa herkes bırbırıne yardım eder fıkrını belırtır yanlış anlama benım bu konu hakkında bı bılgım olmadıgı ıcın laga luga yapmamak ıcın bıse yazmadım sadece egsoz konusunda ne gibi secım yapalırsın dıye belırttım onu bılıyordum 1 tek ıns en kısa zamanda ıcın rahata kavusur arabanla guzel gunler gecırmen dılegımle

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu forumda rc sahipleri pek yardımlaşmayı sevmiyor herhalde
    Aynı ses bizdede çıkıyor bazen önemli değil dedik. Daha ne tarz bir cevap beklediğini anlamadım. Ayrıca oldukça az RC sahibi var Türkiye'de. Hepside bilgi sahibi olup hepside buraya üye değiller. Hergün foruma girip çıkmıyorlar. Zaten 206RC hakkında bilgi sahibi diyebileceğin 5 kişi ya varız ya yokuz Türkiye'de.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

redlinemst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla o ses benimde kulağıma geliyo ara sıra böyle bişe tık tık vuruyo kesiliyo çok nadir. demekki hastalığı bunların hemen hemen bütün rc kullanıcıları yaşamış ama başka bişedende olabilir
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tunelsız rolıng kasarsız tost gıbıdr

r1 bülent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler arkadaşlar bununla ilgili araştırma yapmaya devam edicem eğer bir çözüm bulabilirsem sizlerle paylaşıcam

derece43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin araba bozuk aga Bak sana tek ve son çözümü ben öneriyorum ver parayı kral bir izolasyon yaptır güzel de bir kapı component takımı amfiyle aç sesi bas gaza... Kıllatırsan arabadan soğursun boşuna.. Yada git Vti al vtec sesinden başka ses çıkmıyo arabadan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı derece43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin araba bozuk aga Bak sana tek ve son çözümü ben öneriyorum ver parayı kral bir izolasyon yaptır güzel de bir kapı component takımı amfiyle aç sesi bas gaza... Kıllatırsan arabadan soğursun boşuna.. Yada git Vti al vtec sesinden başka ses çıkmıyo arabadan
    vti ile rc birmi kardeşim RC deki zevk kımsede yok vti gelemıyorlar bile RC ile

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vti mı benim oğlanın oyuncak arabası gibi hep gürültü pillerini söküyon ne ses var ne görüntü kanka izolsyon konusuna katılıyorum ama galiba benim kafaya lazım bir izo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uşağım 1996 yılında sıfır 96 vtı ile 93 model 205 1.9 gtı bizim bursa gencliği ben diyeyim 10 sen de 20 kez kalktılar sayamadım ben sıkıldım niye vtı cı ice kafa lakaplı kodaman arkadaşımız160 beygir benim havasından çıkamadı o zaman lar modifiye yok sadece egsoz filtre var her şey uydurma arabalar stock filtre egsoz harici vtı cı arkadaş 160 beygirin verdiği güçle allah ne verdiyse yükleniyo ama bizim 93 model küçük fransız ya bi çamurluk boy önde ya bi tampon boy önde herif delirdi ıce kafaya son lafım yerinde olsam bu arabayı yakardım oldu gördüğüm ilk ve son stock vti dı daha sonra mertlik bozuldu modifiye çıktı hepsi stock fransızları geçmek için arabalarını 400 500 beygir yaptılar ama nafile bu bir gercek hikayedir ha ordan burdan alıntı değil faillleri hala yaşamaktadır biri ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uşağım 1996 yılında sıfır 96 vtı ile 93 model 205 1.9 gtı bizim bursa gencliği ben diyeyim 10 sen de 20 kez kalktılar sayamadım ben sıkıldım niye vtı cı ice kafa lakaplı kodaman arkadaşımız160 beygir benim havasından çıkamadı o zaman lar modifiye yok sadece egsoz filtre var her şey uydurma arabalar stock filtre egsoz harici vtı cı arkadaş 160 beygirin verdiği güçle allah ne verdiyse yükleniyo ama bizim 93 model küçük fransız ya bi çamurluk boy önde ya bi tampon boy önde herif delirdi ıce kafaya son lafım yerinde olsam bu arabayı yakardım oldu gördüğüm ilk ve son stock vti dı daha sonra mertlik bozuldu modifiye çıktı hepsi stock fransızları geçmek için arabalarını 400 500 beygir yaptılar ama nafile bu bir gercek hikayedir ha ordan burdan alıntı değil faillleri hala yaşamaktadır biri ben
    bu iyidi gercekten vti eskidi bide ya paran varsa honda s2000 typer gerisi yalan artık.206 RC daha güvenlikli esp olsun airbag olsun vti ölüm makınası patlasan parcanı bulamazlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu yaşanmış bir anıdır vti ölüm makinası demişsin doğru yürümesi için ölmek lazım hızlı cadde arabalarını dünden bu güne hep fransız markaları üretmiştir japonlarda bu konularda iyidir saygı duyarım ama ataları fransızlara saygı duymak zorundadırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu yaşanmış bir anıdır vti ölüm makinası demişsin doğru yürümesi için ölmek lazım hızlı cadde arabalarını dünden bu güne hep fransız markaları üretmiştir japonlarda bu konularda iyidir saygı duyarım ama ataları fransızlara saygı duymak zorundadırlar
    yani şuanda kriterlere göre ve parasına gore 19-25 arası 206 rc fiyatı piyasa degerı. bu fiyata uygun sürat makınası ve güvenlik acısından baska araba oldugunu dusunmuyorum ben o yüzdende ölümüne 206 RC diyorum

utkuselamoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rc lerde var öle bi ses geç git devam
    utku selamoğlu

BB_3477 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşım benim aracımda 206 rc 2004 35.000 de
    bende aracı ilk aldığımda aynı ses geliyordu hala geliyor
    yüksek devirlede gelmiyor cık cık cık cık diye aynen
    arkadaşın dediği gibi egzoz dan geliyor olabilir yada yaylardan
    Servise gösterdim hiçbirşeyi yok dedi 2-3 aydırda geliyor bu ses kötü birşey olsaydı şimdiye kadar bir arıza verirdi diye düşünüyorum takma kafana görmemezlikten gel ....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten 1 yil onceymis arkadasin sikayeti
    konu tarihine bakmismiydiniz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)