User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
109 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: blackberry bold 9780 & ıphone 4g 16gb Hangiisi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben çok araştırdım iphone4 mü yoksa bb mi diye..
    Hani deyim yerindeyse bokunu çıkardım internette girmediğim okumadığım yazı çok az kalmıştır herhalde.

Benim kriterim hem iş hem özel kullanım. Telefonda şu olmazsa olmaz, bu olursa olmaz gibi bir saplantım yok.

Durum böyle olunca artılar eksiler alt alta toplanınca iphone4 uzak ara önde.

Her ikisini de daha önce kullanmadığım için duygusal anlamda gönlüm birisine kaymış olmayarak değerlendirme olunca baya objektif oldu.

32gb lık yavru da ya bu gün ya da pzt si elimde olacak.

GOKTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 aydır torch kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim hem tuslu hem dokunmatik hangisini istersen....uygulamalar,mail,internet ayfondan cok daha profesyonel...

Sercan Keklik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben video izlerim, bol bol oyun oynarım, facebookta aktifim diyosan iphone, foursquare, twitter, bbm, mail bnm ıcın önemlı dıyosan kesinlikle bb
    Alıntı Everyone Nickli Üyeden Alıntı
    Aracım Türkiyede TEK!

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Foursquare'de 46. badge'den sonrası keyif vermiyor

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben çok araştırdım iphone4 mü yoksa bb mi diye..
    Hani deyim yerindeyse bokunu çıkardım internette girmediğim okumadığım yazı çok az kalmıştır herhalde.

Benim kriterim hem iş hem özel kullanım. Telefonda şu olmazsa olmaz, bu olursa olmaz gibi bir saplantım yok.

Durum böyle olunca artılar eksiler alt alta toplanınca iphone4 uzak ara önde.

Her ikisini de daha önce kullanmadığım için duygusal anlamda gönlüm birisine kaymış olmayarak değerlendirme olunca baya objektif oldu.

32gb lık yavru da ya bu gün ya da pzt si elimde olacak.

tcellerde şu an 4g varmıki rahatlıkla bulnabiliyormu? geçenlerde sanki sıkıntı vardı
    körler sağırlar

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni E7 yi kullanan oldumu?

e71 ve 3gse göre 9780 nasıl acaba

merakla bekliyorum elime geçmesini karşılaştırma için

ozellikle işletim sistemi performansını merak ediyorum E72 ve 9780 le genel kullanışlığını karşılaştırıcam

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tcellerde şu an 4g varmıki rahatlıkla bulnabiliyormu? geçenlerde sanki sıkıntı vardı
    vodafone genel müdürlüğünden gelecek. turkcell i bilmiyorum ama şu an hiç bir operatorde iphone yok. 3 haftadadır yok daha doğrusu. gümrükte sorun olmuş. bu gün ya da pzt si sorun giderilmesi bekleniyordu. o yuzden bu gün de muallak bana teslim etmeleri

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her türlü iphone 4

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne istediğini bilmen lazım bu soruya en mantıklı cevabı kendine verebilmen için...
    2 ay 2G-apple iphone ,10 gün kadarda ip4 kullandım....
    9700 kullanıyorum 1 aylık aşağı yukarı cihazım ...Kurcalarım aldığım şeyleri sonuna kadar bu telefondada uygulama olsun versiyon olsun denedim herşeyi...Kesinlikle ip4 kadar eğlenceli bir telefon değil , en basidinden oyunlar...BB oyunları tabiri caizse ateri oyunları niteliğindeyken , ip4'te ps console gibi oyun oynayabilirsin..
    Blackberry gerçek 1 iş telefonu diyebilirim ...
    Cihazım da turkcell cihazı sim kilit de varmış geçenlerde vodafone hattı deneyince öğrendim...
    + olarak bb'nin 1000 tl'lere satılmasına karşın malzeme kalitesini çok çok beğendiğimi söyleyemem....
    1250 tl'ye aldım cihazımı , ciddi uygun fiyata vereceğim , ilgilenen olursa duyurulur

KSK-VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turkcell platinum müşterilerine dağıtıyor banada yeni geldi daha

estremo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamamen kullanım amacına göre değişir. multimedya ve eğlence ağırlıklı kullanılacak ise iphone4, anlık mesajlaşma ve mail fonksiyonuyla daha çok vakit geçirilicekse bb derim. tercih tabiki sizin.

R-13239 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de dun iphone ile vedalasip BB 9780 aldim inanilmaz mutluyum ve memnunum. Ama bu kararimda ipad2 almamin etkisi oldu. ipad almamis olsam hayatta satmazdim iphone'u

darksideİmpreza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadasımda bb torch var bende ı phone4 16 var.. aralarındaki hız farkı bence hissedilir derece var.. I phone4 derim ben..

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coderz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    blackberry tavsiye ederim 2 sinide kullanmıs biri olarak ama iphone 4 ün dengi bana kalırsa blackberry torch dur
    katılıyorum.. BB9700 kullanıyordum .. kızkardeşim telefonumu çok istiyordu ona verdim iphone 4 aldım .. 2-3 falan kullandım tahmini .. ama canını alarak kullanmısımdır tabiri caizse .. yani her özelliğinden yararlanmışımdır .. cihaz jb'li idi ve herşeyiyle uğraşmıştım,denemiştim.. onuda yengeme verdim .. iphone telefondan ziyade oyuncak gibi gelmeye başladı .. güzelmi ? güzel .. ama gittiğim heryerde telefonumun elden ele gezmesi .. oyunlar oynanması ... e birazda şebeke sorunu eklenince .. şarj durumuda cabası .. gittim BB 9800 torch aldım .. 7/24 arka planda BBM , whatsapp ,twitter,facebook ,maillerim açıktır ve genelldede netten tech takılırım gün içi .. ne donma,takılma nede sarj problemi yaşıyorum ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gümrükten bu gün de çekilememiş.. Bu gün de alamadık.. Hay bin ayfon..

Ayrıca, belki fikir verebilir.

ReßeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı estremo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamamen kullanım amacına göre değişir. multimedya ve eğlence ağırlıklı kullanılacak ise iphone4, anlık mesajlaşma ve mail fonksiyonuyla daha çok vakit geçirilicekse bb derim. tercih tabiki sizin.
    Isin ozeti budur. Iphone'un her modelini, BB'nin tum ust sinif modellerini kullanmis biri olarak Harfiyen katiliyorum.

iphone4, BB kadar ergonomik degil. Dokunmatik ekran pratik kullanimda benim acimdan (buyuk el ve parmakli bir shrek olarak) zorluk cikardi. 3G mesela o konuda daha basariliydi ele otururdu, daha hizli yazar ederdin. Yenisi elimden kayip gidiyor surekli.

Torchdan biraz daha hizli ama aman aman degil. Bu hiz olaylarinin kullanilan aplikasyonlar ve operatorun gucune gore degistigini rahatlikla soyleyebilirim. Dunyasi degisiyor telefonun iyi operatorde.

dip; 9700 bold ve 8900 curve kullaniyorum.
    ///Mürüvvette endaze olmaz.

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iki haftadir torch kullaniyorum benim butun beklentilerimi karsilayan bi telefon buldum sonunda,bb ye cok antipatik yaklasiyordum ama kullanmaya baslayinca butun onyargilarim yikildi

Iphone guzel ama bana uygun degil,tek islevi oyunlari gibi geliyor ama 4un goruntu kalitesi tartisilmaz.

Torchta yasadigim ve inanilmaz canimi sikan hadise ise kizagindaki ufak sallantilar,eger benim gibi inanilmaz ufak seyleri gozunde buyuten biriyseniz torch un bu handikapi sizinde caninizi sikabilir,onun disinda gerek bana yeten ozellikleiyle gerekse de durusuyla cok guzel bi telefon

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Iki haftadir torch kullaniyorum benim butun beklentilerimi karsilayan bi telefon buldum sonunda,bb ye cok antipatik yaklasiyordum ama kullanmaya baslayinca butun onyargilarim yikildi

Iphone guzel ama bana uygun degil,tek islevi oyunlari gibi geliyor ama 4un goruntu kalitesi tartisilmaz.

Torchta yasadigim ve inanilmaz canimi sikan hadise ise kizagindaki ufak sallantilar,eger benim gibi inanilmaz ufak seyleri gozunde buyuten biriyseniz torch un bu handikapi sizinde caninizi sikabilir,onun disinda gerek bana yeten ozellikleiyle gerekse de durusuyla cok guzel bi telefon
    Şu an itibariyle Torch kararı vermediğim için bir kez daha gurur duydum kendimle.. İnanılmaz sorun yapardım ben.. Biliyorum kendimi..

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu an itibariyle Torch kararı vermediğim için bir kez daha gurur duydum kendimle.. İnanılmaz sorun yapardım ben.. Biliyorum kendimi..
    valla telefon konusunda hiç bi zaman fanatik olmadım ama şöyle bişey var gerçekten blackberry beklentilerimin tümünü karşıladı,özellikle torch.eğer ki 9700 ya da 9780 alsaydım pek mutlu olamazdım,çünkü ekranları çok küçük ve ben eğerki internete giriyorsam bi telefondan gözümün dibine kadar sokmamalıyım telefonu ama torchun ekran boyutu tam kıvamında olmuş.

Hem dokunmatik olması hemde klavyeli olması benim için çok büyük bir artı oldu,şöyle örnek veriyim telefonu yatay konumda kullanırken hep dokunmatik klavyeyle işlerimi hallediyorum yani ben telefonun şekline girmiyorum o benim şeklime giriyor

Ama bahsettiğim gibi bu kızağında yaşadığım sallantı sorunu 9800 ün bütün beklentilerimi karşılamasına rağmen,o karşıladığı beklentilerimin verdiği mutluluğu bastıracak kadar sinir bozucu geliyor bana,şöyle birşey var tabii ki kızaklı telefonların ufak bir sallantı payı olmalı ki hareket özgürlüğü olsun kızağı açıp kaparken ama yaklaşık 10 15 civarında arkadaşımın 9800 ünü inceledim,kimisi kızak kapalıyken sallantı yapıyor,kimisi kızak açıkken,kimisi de hem açık hem kapalıyken.Yani bu demek oluyor ki benim anladığım kadarıyla bu sallantı standart bir sallantı değil,tamamen bir üretim hatası(bana göre).

Tabii ki bu benim için büyük bir sorun,eğer benim kadar detaycı değilseniz ve ufak ayrıntılar sizi rahatsız etmiyorsa alınabilecek en güzel telefon(yine bana göre ve yine benim denediğim,araştırdığım telefonlar arasında)

iphone kadar asla uygulaması yok ve olmayacaktır diye düşünüyorum ama benim telefondan beklentilerim arasında oyun oynamak yok,nete düzgün bir şekilde girsin,gün içindeki işlerimi sıkıntısız hallediyim(mail,iletişim vs vs) benim için yeterli.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)