fare vs adem sezer![]()
Sinirli fare videosunu izle - Hayvanlar - Mynet - Video
işte splinter usta ninja turtles popülerliğini kaybettikten sonra düşütüğü hallerisanıırm birde kamyondan dışarı atıldıysa bu onun siniri olabilir
74 model sehpa...
fare sıkıntı yaaa kuşların kümesinde var sezon açılsa boşaltacağım komple geçen bi tuzak kurdum yeni kunlamış tam 18 tane mınnak mınnak yakalamıştımallah yardımcınız olsun
![]()
tecrübeli geldi
her sene çiftlikte duran amerikanın değişik yerlerinden fare çıkartıyorum
sol ön kapı döşemesi içi, torpido, bagaj, arka koltuk altı, fan motoru içi, kaputun sacı ile profil i arasındaki yer, hava filtresi kutusu, ön sol paspas
genelde küçükken giriyorlar ya açlıktan ölüyorlar yada büyüdükten sonra çıkamıyorlar
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Hayvan hakları savunucu panter emel vardı sanırım bu konuyu ona mail olarak atıcam yandınız siz![]()
![]()
![]()
imza...
abi el ayak girmeyen yerlere yüksek basınçlı bi hava komp. ile hava tutun bence çıkartabilirsiniz öldüyse gerçi ölmediyse de kaçıcaktır hemenbiz dükkanda bi 0302 den çıkartmıştık bu yolla tecrübeyle sabit
gazetelerin 3. sayfalarını takip edemediğimden kaçırmışım ya![]()
![]()
Evet beyler farenin capsleri geldi.
Resimler;
Şok Şok Şok!
Bir otomobil tutkununun aracına girmekle suçlanan fare M.T, hiçbirşey olmamış giib olay yerinden uzaklaşmaya çalıştır. Zorla otomobile girmek, çeşitli ziynet eşyalarını gasp etmek, otomobil kaçırmak ve yasadışı yarışlar düzenlemekten suçlanan fare Mitat'ın pişkin tavırları kameralardan kaçmadı. Yaptığı konuşmada, "kafamız dumanlıydı, burayada nasıl geldik bilmiyorum, kim itti lan beni bu dereye, kurbağ vrak dedi, çoluğumuz var çocuğumuz var" dedi. Araç sahibinin mağduriyetini gideremeyecek olduunu belirten M.T, "ya biz günde 3 arabaya girmişiz, 5 arabadan çıkmışız çok mu? bırakın bizimde özel bi hayatımız olsun. Gün boyu tekirden kaç, yumaktan saklan, peynir kovala yorulduk. Özel hayata saygı istiyoruz" dedi. Kameramanların yoğun ilgisinden rahatsızlık duyan fare Mitat, giderken "sizi bulacaaam oluuuum, sizi bulaaacaaaam. torpidolarınızdan çıkacaaam" dedi ve kameralara şöyle yaptı;
K.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)