mmustu Nickli Üyeden Alıntı gülüm yektanın tükkanının üst sokağında bi parçacım var bulamadığım antin kuntin her parçayı bulur bana yarın bi tel açarım abi çok teşekkür ederim
canımı sıktı bu iş benim başladım aramaya
Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "
....................
he bu arada türkiyede bulamasak bile almanya çalışan bi adam var sahibindende ıncık cıncık bmw parçası getiriyo onla irtibata geçeriz
fastchild Nickli Üyeden Alıntı he bu arada türkiyede bulamasak bile almanya çalışan bi adam var sahibindende ıncık cıncık bmw parçası getiriyo onla irtibata geçeriz kardeşim çok teşekkür ederim
fastchild Nickli Üyeden Alıntı he bu arada türkiyede bulamasak bile almanya çalışan bi adam var sahibindende ıncık cıncık bmw parçası getiriyo onla irtibata geçeriz volkan abiden bahsediyon sanırım
mmustu Nickli Üyeden Alıntı volkan abiden bahsediyon sanırım yok abi bu adam bavul ticeret aş. alper diye birisi en basit örnek parçacını 75 lira dediği far anahtarını komple 35 liraya aldım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları