galaxy s var bıde onunda ekranı super amoled android işlemci var 200 lira fark var arasında wave 1 ile
Printable View
galaxy s var bıde onunda ekranı super amoled android işlemci var 200 lira fark var arasında wave 1 ile
Kamera radyo internet olarak sıkıntı yok :) Ekranda multi touch falan çok rahatlık sağlar nette sörf yaparken de :) Radyodan kayıt mayıt da yapılabiliyor zaten :)
fiyatı 2nin daha uygun sanırım 100 tl civarı çok fazla mobil yönden koşturulmayacaksa 2 daha mantıklı fiyat yönünden :D
ama ekran büyüklüğü olarak wave1 bayanlar için daha uygun gözüküyor fazla kaba değil :)
o zaman biz direk wave1 lere bakalım ;)
peki wave mi galaxy S mi ?
Bu arada piyasada Wave kaldı mı ya ondan da bihaberim :)
Galaxy S , Android işletim sistemi ile ayrılıyor aradan klansman farklılaşıyor da kamerasında flaş yok :)
Aslında kullanım olarak düşünürsen galaxy s android bu yüzden wave 1e göre biraz daha karmaşık olacaktır.
Wave ler bada işletim sistemini kullanıyor menüler kullanım olarak çok daha rahat :)
isteevinegelsin.com da var wave 1 793 lira ithalatcı garantılı galaxy s 1073 lira bende arada kaldım galaxy s dusunuyorum flas cok da onemlı deıl
aynen kamera önemli bizim için :) bize yarın yine teknosa yolu göründü şu galaxy S wave1-2 karşılaştıralım iyice :)
peki wave2 yi 600 TL galaxy S i 750 TL lere sıfır olarak ( garantili ) alabilecek durumda olsanız :D
dediğim gibi kamera ve internet kullanımı önemli olmak üzere hangisini alırdınız :D
o paraya nerden bulucan ya bende alayım hemen bı tane galaxy s :D
terzi kendi söküğünü dikemezmiş :D
geçenlerde bi konuda açmıştım benim biraderin arkadaşı samsungta çalışıyor oradan kendine alıyormuş gibi indirimli alabiliyor ama kendi adına fatura kesiliyor falan geçen sefer paramız yoktu bi arkadaşa aldık galaxy si :D şimdi hanıma telefon bakarken aklıma geldi aradım çocuğu yarın haber verecek bakalım :D
eğer birkaç tane telefon alabiliyor ise sana haber veririm gülüm ;)
bende ptesi sipariş verıcektım en uygun 1073 civarında buldum uygun dıye sevınıyodum :D alcaz yıne mecburen napalım :D
uyguna geliyor ise tabiki androidli galaxy daha güzel olur :D
Galaxy S'te internet ve Wifi daha iyidir , Android'in verdiği imkanlar ile Bada'ya göre daha fazla kişiselleştirilebilir telefon ama kamera\video'da çok az da olsa Wave daha iyi performans veriyor GalaxyS'e göre :) Ha bir de SAR değerli farklı ; Wave'in SAR değeri daha fazla yanlış hatırlamıyosam Wave'in 1 , GalaxyS'in 0.24 değerlerindeydi :)
Galaxy S dışı plastik malzeme gibiydi bi de sanırım Wave'i ele alınca o metal malzemeden midir nedir daha farklı bi his oluşuyor insan da gerçi zevk ve renk kısmı bu işin de onu da yazayım dedim :)
wave in kasası sanırım titanyum ve çok dayanıklı Galaxi yi hiç incelemedim bi canlı görmem lazım :D
SAR ne bu arada :D