Zamanında araba mı alıyoruz buzdolabı mı alıyoruz diyenler vardı çevremde şimdi beyaza tapıyorlar :D
Gelecek senelerde gerçekten mavi moda olur..Siyah,gri, bordo ve beyazdan sonra sıra mavide :D
Printable View
Zamanında araba mı alıyoruz buzdolabı mı alıyoruz diyenler vardı çevremde şimdi beyaza tapıyorlar :D
Gelecek senelerde gerçekten mavi moda olur..Siyah,gri, bordo ve beyazdan sonra sıra mavide :D
beyaz candır:)
kırmızı olsun bin lira fazla olsun =)
BeyaZ renk çok guzel
her aracada yakışmıyor ama beyaz. Mesela çoğu mercedes e beyazı hiç yakıştıramıyorum. Wv araçlarada yakışmıyor. BMW ve Audi ye çok yakışıyor. SuperSport bir araç alıcak olsam tercih edeceğim en son renk beyaz olurdu heralde.
beyaz ıyıdır arabasına gore :)
eskiden beyaz araçlar buzdolabı gibi duruyodu ondan kimse yanaşmıodu ama şimdi yeni boyalarda beyaz aracı daha çok belli edio kendini herkez o yüzden tercih edio
beyaz araba hakkaten bizede denk geldi beyaz aldık beyaz arabamı alınır buzdolabı gibi arçelik yapıştıralım falan diyorlardı :D şimdi beyaz ı geçtim mat beyaz moda :D
tabiki bu "beyaz modası" şundan mütevellitir. araçların tampon stop far dizaynları artık daha irileşmeye ve büyümeye başladıkça bunların zıt tonlarda gözümüze daha batması aşikar. eskiden daha ince kibar tamponlar farlar stoplar vardı; şimdi ise herşey farklılaştı.
özet olarak beyaz iyidir candır :D
bir gün çıkıp bütün beyaz arabaların önüne beyaz eşya markalarının logolarını yapıştırcam!!!!
arkadaş bu iğrenç bir modadır, audi, mercedes, bmw, vs vs... ulan bu markalar başka renk üretim yapmayı durdurdularmı? ulan akşam caddeye fenere bebeğe vs vs yerlere gidildiğinde, yanyana duran 3 4 tane aynı marka aynı model beyaz renk aracı yanyana görünce nasıl midesi bulanmıyor bu insanların!!!! araba galerilerine bakıyorum, sırf beyaz renk üzerine çalışan galeriler var, adam 10 tane aynı aracın aynı rengini getirip dizmiş bağdat caddesinde galerinin önüne, bu aracı alacak olan zihniyet hiçmi düşünmüyor benim aracımın aynısında daha bi dünya var farklı bişey alsak daha iyi diye.....
arkasına yeditepe üni çıkartması yapıştırılmış 1.6 pancar motorlu a3'lerden hiç bahsetmiyorum bile, klasik yeditepe arabası...........
ohhhhh beeee içimi döktüm rahatladım sonunda :D:D:D:D:D
halbuki beyaz en ucuz renktir :)
eskiden şahin rengi diye kimse almazdı şimdi ise beyazı özellik diye sayıp satanlar var
beyaz türkler lafını halka sındırmeye calısıyorlar zaten uzun zamandır bunun ıcın medyada ugrasıyor sınıf yaratmaya calsııyorlar beyaz türkler yanı zengın ve elit türkler anlamında...
bundan 4-5 yıl önceye kadar beyaz araçların fiyatları düşük olup rabet diğerlerine oranla büyük ölçüde azdı,şimdi ise gerçekten muazzam bi artış söz konusu
Valla iyi ki beyaz almışım. Bu arabaya en çok yakışan renk bence.
beyaz renk bi cok arabada güzel görünuyor ama kasasına göre farklı renklerin daha cok yakıstıgı araclarda var