o ızgaralar nedir ya ?? cidden benzincilerde satılan geri çekince ileri giden dandik oyuncalklara benzemiş
Printable View
o ızgaralar nedir ya ?? cidden benzincilerde satılan geri çekince ileri giden dandik oyuncalklara benzemiş
ilk 2 araçım siyahti :( sabah yıkardım öğlen silerdim akşam tekrar yıkamak zorunda kalırdım :( ... Şimdi beyaz aldım son arabamı yıkamasamda temiz duruyor yıkasamda =) beyaz forewer :P hem cizik göstermiyor hem trafikte belirgin
Evet ben beyazda böyle bi durum fark ettim ilk beyaz aracım ve daha alalı 3 gün oldu yıkasanda yıkamasanda aynı hep temiz gösteriyor ancak yanına gelip parmağını bi çal simsiyah toz geliyor :D
Beyazın avantajı aslında çok fazla, yağmur çamur harici 2-3 haftalık yolun tozu ile sadece camları sildiğimde 'ooo yeni yıkatmışsın' diyen çok oldu =)
Beyazda kılcal çizikler fazla göze batmaz. Asiti bol martı bokları yazın en sıcak gününde bile boyaya zarar vermez.
Ayrıca beyaz güneşin 7 rengini yansıttığından yazın klima performası artar. Hatta klimalı araç bu kadar yaygın değilken, İzmir'de beyaz araçların piyasası biraz daha yüksek idi.
Hele birde beyaz tonu güzelse, beyaz candır canandır =)
Peugeot 206 da bunun biraz daha koyu ve parlak metelik bir hali vardı.
benim favorimde o renk.
http://www.peugeotpic.com/peugeot/ca...06-cc-01-m.jpg
öncelikle kırmızı tercıhım daha sonra beyaz mavi ve sarıda cok hos duruyor araclarda