|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: GrN Palio Rally Car
|
Type-R Cup'da yarışan CTR'lar Safari Motorsports tarafından satışa sunulmuş, 8 tanesini Ümit Ülkü satın almış, kalan 6 tane de 17.000 TL (plakasız) ila 29.000 TL (plakalı) arası fiyatlara satılıkmış. Ben hazırlıksız yakalandım, yazın alma imkanım olabilir bir tane ama o zamana kadar kalacağını sanmıyorum. Belki forumdan biri sebeplenir diye paylaşmak istedim.
Honda’lar İzmir yolcusu! | RALLİ AJANSI Not: Safari Motorsports ile herhangi bir bağım yoktur. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: dci
|
plakasız 17 lira iyiymiş
bakımları da düzgündür bunların illa ki plakalı 27 lira da ciddi ciddi gidilip bakılabilir bence |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Birçok ekstrası da vardır tabii ki, tam speclerini bilmiyorum ama genelde cup otomobilleri normalden biraz daha güçlü oluyor.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: mevla yuru ya kulum dedi hamdolsun
|
plakasız bir arabanın tescildi plakaydı diğer işlemler ne kadara mal olur dersiniz? az çok fikri olan varmı? bu işleri yaptırmak çok zaman/bürokrasi gerektirir mi?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: dci
|
plakasızı alıp plakalı hale getirmek değil , plakasız halde yarışlarda kullanmak daha akıllıca
plakalı istiyorsanız o hali de varmış 29 liraya |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Clio Cup
|
Benimde hic bir alakam yok safariyle. Araclarin bakimlari yapilmis durumda olduginu biliyorum eger imkan varsa arac sahibi olmak icin guzel bir firsat. Ayarlayabilirsem alicam bende bir tane
Son Düzenleyen Can_t; 29-03-2011 09:36. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Type-R'ları bilmiyorum ama plakası olmayan yarış otomobilleri genellikle ATA Karnesi ile kullanılır. Plaka çıkarmak sıkıntı olur. O yüzden plakalısı ile arasında 10.000 TL civarı fark var...
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: chipli :combo 1,3 cdti, ford fusion 1.4 tdci oda chipli :)
|
nerden ve nasıl alınabilinirki ?
__________________________________ GOT DİESEL&TORK |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: mirafiori 2.0TC, Coupe V8, pinto mjet : ))
|
bence bize gelmeden sıra, biter bu araçlar :S
__________________________________ Double R
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Adres : Kartal Oto Sanayi Sitesi B-5 Blok Kartal / İstanbul
Telefon : (0216) 488 33 53 Pbx Faks : (0216) 488 33 59 E-mail : bilgi@safarimotorspor.com Şimdiye kadar satılmamış, şimdiden sonra da birden bitmez merak etmeyin. Bunlar dışarıya yansımadan, camiada herkes duyuyor zaten, alacak olan alırdı... Pist otomobili olduğu için toprakta pek tercih edilmez. O yüzden çok ilgi görmedi ralli camiası tarafından. Bu arada bazı bilgiler yazıyormuş Safari'nin sitesinde; Model Honda Type R Motor Hacmi 1998 Maksimum Güç 230 Maksimum Güç Devir 9000 Maksimum Tork 225 Maksimum Tork Devir 5300 Silindir 4 Valf 16 Ağırlık 1050 Maksimum Hız 210 Hızlanma (0-100 m) 5,5 |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: FORD CONNET 90ps
|
bu arabaları sadece pistte süre bilirsiniz ..caddeye cıkartayım derseniz muayne bile olması için ..en az 10 lira gider ..sıkıntı dert ustalarla uğraşmak ..bence bela olur ..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
muayene ile ilgili gelişmeler var, caddede de kullanılabilir yakın zamanda. TÜV muayenesinden geçebilecek roll cage'li otomobiller yakında.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: sattim..
|
olurda gucum yetip bunlardan birini alırsam alayına giderrrrrrrrrrrrrrr yapcam puhaha
![]() ![]() ![]() ![]() sallıcam herkese ![]() ![]() ![]() ![]() bakalım hayırlısı,,, Saygılar Rıdvan. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Focus Sport Trend
|
Roll için hazır sökük Type R.Daha ne olsun
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Şu olayı biri araştırsın tam olarak. Tanıyan biri varsa araya girsin.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: HONDA CIVIC VTEC II
|
ya bunların iç aksamı eksıktır hep torbıdo dosemeler falan resım olaydı ıyı olurdu kanımca.. ama uzakta degıl gıdıp bakmak lazım en azından...
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Görüştüm Safari ile, araçların tamamı plakasızmış şu an ve 4 adet kalmış. tüm evrakları mevcutmuş, yalnızca ötv ve trafik masrafları ödenerek plaka alınabilirmiş (maliyeti 29.000 oluyormuş) Araçlarda kısa ayna mahruti varmış, onun dışında şanzıman standart manuel (sequential vs değil), hepsi aynı kondisyonda ve tüm bakımları yapılmış durumdaymış. Yukarıda yazdığım telden ulaşabilirsiniz, ben öyle yaptım.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
tabi ki, şimdiye kadar döşemeleri duran yarış otomobili görmedim. Bunlar da kuru kasa üzerine roll cage ve ön göğüs vardır o kadar.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: subaru wrx
|
ben gittim gördüm arabalar ortalama 6-7000 km de içi tamamen sökük tek koltuk var zaten kliması sis farı cartı curtu yok içinde sadece kapı döşemeleri var kısa şanzıman var orjinal frenlerle ve orjinal jantlarla veriyor. Piste yarışmak için alınabilir başlamak için iyi fırsat.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |