User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
44 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 17.000 TL'ye Type-R...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    millet forumda boyalı arabaya laf ediyor carpısan araba gibidir bunlar buna alıcı cıkıyor kafam almıyor
    type r cup araclarında mugen beyin filtre ve eksoz var diye biliyorum ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    km lere baksanıza
    7.000-8.000
    acaba iç döşemelerini ne yaptılar arabaların

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Proje arabasi olarak alinabilir aslinda

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Devamlı devir çevrilen bir 7000-8000 km,sıradan bir sürücünün yaptığı km'lere göre baya farklı derecede yorar aracı..Mukavemet hesaplarımıza göre en az 10 katı daha yorgundur diye düşünüyorum sıradan kulllanıcıya göre..Tabi internaller değiştirilmiş orası ayrı bir konu.

bahadırtelli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sakhee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    km lere baksanıza
    7.000-8.000
    acaba iç döşemelerini ne yaptılar arabaların
    fabrikadan döşemesiz ve klimasız vs..almışlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YEY® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Devamlı devir çevrilen bir 7000-8000 km,sıradan bir sürücünün yaptığı km'lere göre baya farklı derecede yorar aracı..Mukavemet hesaplarımıza göre en az 10 katı daha yorgundur diye düşünüyorum sıradan kulllanıcıya göre..Tabi internaller değiştirilmiş orası ayrı bir konu.
    zaten yarış otomobilleri en çok 2 sezon da bir motor topluyor risk almamak için (grup a lar her sezon 1 yada 2 kere)

ben gördüklerimi ve yarışanların aktardıkalrını yazayım. Motorlar standart, ona rağmen çok patlatan oldu misal 6-5-4 benim gözümün önünde gitti iki tanesi. Ancak asıl konu yarışanlar mekanik olarak çok şikayetçiydi. Değiştirilmesi gereken parçalar yama usulü ile idare eder hale getirilmiş. Maalesef detayı aklımdan uçmuş ama kırılan diff açıldığında kaynaklı olduğunu görmüşlerdi.

Piste girmek veya ralliye girmek için hazır kasa olarak alınır, pist arabaları olduklarından kasa yorgunlukları fazla değildir diye tahmin ediyorum. İstanbul park haricinde ağır kaza geçirenler de olmadı diye hatırlıyorum ama emin değilim. Alınacaksa motor yapılması gerekebilir, bahsettiğim yamalara bağlı olarak değişmesi gerekenler olabilir. Yine de sadece pist için amortisör, frenler ve güvenlik elemanlarının var olması bile yeter. Sonuçta bunlar, özellikle kafes, koltuklar ve iç donanım masraf tutuyor. Ralli için tekrardan grup n özelliklerine göre fren ve amortisör (hatta diff) masrafları gerekecek. Koltuk ve kemer homoligasyonları ne durumda bilmiyorum. (tabi intercom vs de var)

Tabi işin bir de mücadele boyutu var. O sınıfta yarışabileceği araç yok kendinden başka. Cliolar bildiğim kadarıyla çok daha süratli pistte. Zaten 1.6 lardan hızlı (lögel 106 hariç ).

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EvO 86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten yarış otomobilleri en çok 2 sezon da bir motor topluyor risk almamak için (grup a lar her sezon 1 yada 2 kere)

ben gördüklerimi ve yarışanların aktardıkalrını yazayım. Motorlar standart, ona rağmen çok patlatan oldu misal 6-5-4 benim gözümün önünde gitti iki tanesi. Ancak asıl konu yarışanlar mekanik olarak çok şikayetçiydi. Değiştirilmesi gereken parçalar yama usulü ile idare eder hale getirilmiş. Maalesef detayı aklımdan uçmuş ama kırılan diff açıldığında kaynaklı olduğunu görmüşlerdi.

Piste girmek veya ralliye girmek için hazır kasa olarak alınır, pist arabaları olduklarından kasa yorgunlukları fazla değildir diye tahmin ediyorum. İstanbul park haricinde ağır kaza geçirenler de olmadı diye hatırlıyorum ama emin değilim. Alınacaksa motor yapılması gerekebilir, bahsettiğim yamalara bağlı olarak değişmesi gerekenler olabilir. Yine de sadece pist için amortisör, frenler ve güvenlik elemanlarının var olması bile yeter. Sonuçta bunlar, özellikle kafes, koltuklar ve iç donanım masraf tutuyor. Ralli için tekrardan grup n özelliklerine göre fren ve amortisör (hatta diff) masrafları gerekecek. Koltuk ve kemer homoligasyonları ne durumda bilmiyorum. (tabi intercom vs de var)

Tabi işin bir de mücadele boyutu var. O sınıfta yarışabileceği araç yok kendinden başka. Cliolar bildiğim kadarıyla çok daha süratli pistte. Zaten 1.6 lardan hızlı (lögel 106 hariç ).
    nasıl yani clio cuplar sadev li olanlar pistte type r cup lardan dahamı hızlı idi ?
    birde leon cuplar vardı 250 beygirlik onların sure nasıl acaba bilen varmı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alcan sadece drag koştursan yeter

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasıl yani clio cuplar sadev li olanlar pistte type r cup lardan dahamı hızlı idi ?
    birde leon cuplar vardı 250 beygirlik onların sure nasıl acaba bilen varmı ?
    ben öyle hatırlıyorum. arşivlerden bakmak lazım pist sürelerine ama bu 15 gün dönem sonu yoğunluğu var Clio'lar benim gözümde kat kat daha iyi fakat tek sorunları parça ve usta sıkıntısı. Aynı şekilde ralli için de ülkemizde çok iyi ragnottiler var ve parça sıkıntısı yüzünden yürütmesi çok masraflı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben öyle hatırlıyorum. arşivlerden bakmak lazım pist sürelerine ama bu 15 gün dönem sonu yoğunluğu var Clio'lar benim gözümde kat kat daha iyi ama tek sorunları parça ve usta sıkıntısı. Aynı şekilde ralli için de ülkemizde çok iyi ragnottiler var ama parça sıkıntısı yüzünden yürütmesi çok masraflı.
    bilen biri cıkar clio , type r , leon cup araclarından hangisi daha iyi sure yapmıs korfezde acaba ?
    korfez pist rekoru 911T de sanırım bir trackday de slick li bir clio aynı saniye icinde sure yapmıstı onunla

::ZaFeR:: - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmir pistinde kiralanacaksa bunlar,Time Trial için gelirim İzmir'e : )

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben öyle hatırlıyorum. arşivlerden bakmak lazım pist sürelerine ama bu 15 gün dönem sonu yoğunluğu var Clio'lar benim gözümde kat kat daha iyi fakat tek sorunları parça ve usta sıkıntısı. Aynı şekilde ralli için de ülkemizde çok iyi ragnottiler var ve parça sıkıntısı yüzünden yürütmesi çok masraflı.
    Evren birde yanlış hatırlamıyorsam toprağa giren type-r'lar vardı fiesta st'ler bile daha hızlılardı etaplarda

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence değmez o arabalara o paralar kesinlkle verilmez..alıp hafta sonları pistte yardırcam derseniz tam size göre ama o araçlarla trafiğe çıkılmaz

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bencede kesınlıkle ekmek cıkmaz. Yanı 29000 e maletsen ne olucak. Ha olay sadece sökük araçla gazlayıp roll yapmaksa mantıklı tabiide. 29000 gömene kadar çok daha hafif ve güçlü bir araç yaparsınız sökersiniz takılırsınız.

Öyle yada böyle hepsinin ufakta olsa kazası mevcuttur ki , adam akıllı kazası olanıda vardır. Ve bu gibi araçlarda önemli olan yürümesi ve kondisyonu olduğundan kozmetik ve kaporta açısından olsun , konsoldu vs. temiz olacağını aklım almıyor.

EvoX
    Misafir
    Alıntı cagri-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bencede kesınlıkle ekmek cıkmaz. Yanı 29000 e maletsen ne olucak. Ha olay sadece sökük araçla gazlayıp roll yapmaksa mantıklı tabiide. 29000 gömene kadar çok daha hafif ve güçlü bir araç yaparsınız sökersiniz takılırsınız.

Öyle yada böyle hepsinin ufakta olsa kazası mevcuttur ki , adam akıllı kazası olanıda vardır. Ve bu gibi araçlarda önemli olan yürümesi ve kondisyonu olduğundan kozmetik ve kaporta açısından olsun , konsoldu vs. temiz olacağını aklım almıyor.
    Aynen katılıyorum .

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence ucz deıl
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mantıklı degıl fıyata bakınca ıyı tamamda

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunlar ipragaz cup'tan çıkan lpg'li tayyarlar diilmi? 29 lira verilirmi bunlara
    komançero garage

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya arkadaşlar adamlar canını almak için yarışıyorlar, vuruk, çarık, motorları ne olursa olsun sürekli redline 29000 fiyatla satılıyor...
    35000'e temiz tayyar alınıp sökülse, daha ucuza gelir...
    Yarış için düşününen varsa 17.000 normal fiyat bence

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)