ben sistemnden baktım 2009da bi cezam var 128 tl faiziyle 268 tl olmus faiz indirimi vs nasıl talep ediyoruz?
ben sistemnden baktım 2009da bi cezam var 128 tl faiziyle 268 tl olmus faiz indirimi vs nasıl talep ediyoruz?
banada gelmiş dün ne ayaksa?
aynı kağıt banada gelmiş.bakalım en son 785 tl radar cezasından sonra busefer ne çıkacak başımıza![]()
dün tek bana gelmişti bugün apartmanın kapıda aynı zarftan 4 tane daha gördüm yardırıyolaraçık çok herhalde
![]()
Zaten bende aynısını diyorum netteki sorgulamada ceza cıkmazsa vergi dairesinden TC no ile sorgulamada cıkar baska sekilde göremezsiniz diye söyledim zaten önceki mesajımdaNetten TC no ile sorgulama yaparak cezaları göremezsiniz demek istemiştim
Meslek muhasebe olunca az bucuk biliyoruz baba sağolsunAynı şeyi söylüyoruzda anlam karmaşası olmus neyse anlaştık galiba sonunda
![]()
![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
şunu sorayım herkese: şimdi ben bu cezalarla araba alıp satarken hiç karşılaşmadım. acaba yine ödemesem bir şekilde unutulur mu?![]()
230 lira bir arabama, 222 lira da başka arabama gelmiş.. 230 liralık ceza faizi ile 586.50 liraya, 222 lik ise 666 liraya çıkmış.. bu yasadan faydalanırsam 230+222 lira tahsil edilecek değil mi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)