User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
67 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Fiat Marea 2.0 HLX Hakkında bilgi

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya kardeşim ortalamaya bakıcaksın sen neden dipgaz kullanımdaki yakıt değerlerine bakıyosun ki ..

samet_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lordxanax Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kardeşim ortalamaya bakıcaksın sen neden dipgaz kullanımdaki yakıt değerlerine bakıyosun ki ..
    o arabayı kullanıp ortalama gazla gıdebılecekmısın sırf emiş sesı ıcın 4000 dd nın altına ınemeyecegını garantı ederım cunku cıkardıgı sesı ne japondan nede baska aractan alamazsın harıka otesı bır sesı var namussuzun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 sı fazla yaktığına göre göre 2.0ı da çok yakacağını düşünüyorum... şuan bravo 1.6 sx 30kr yakıyor ş.içi lpg de

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TUĞRA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.6 sı fazla yaktığına göre göre 2.0ı da çok yakacağını düşünüyorum... şuan bravo 1.6 sx 30kr yakıyor ş.içi lpg de
    1.6sx ıcın cok ıyı bı deger sehır ıcınde 10 lıralık tuple 30 km oda adam gıbı kullanırsan

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı samet_61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok olmadı olmasınıda ıstemem 1.6 palionun yakıtıyla basa cıkarmıoruz ama yakından tanıdıgım bıldıgım bı aractır 2.0 hgt ler dedıgım gıbı palıo 1.6 sıktıgında 15 16 lıtre gıbı degerler goruosa hgt yı tahmın edemıorum kı aracımı yaptırdıgım ustamda bır tane vardı nasıl ıctıgını bılıorum kı sende cok ıyı bılıorsundur ve sunuda belırtıorum gıtmesı gerektıgı gıbı gıden bır arac deıl hgt ler ...
    o arabayı kullanıp ortalama gazla gıdebılecekmısın sırf emiş sesı ıcın 4000 dd nın altına ınemeyecegını garantı ederım cunku cıkardıgı sesı ne japondan nede baska aractan alamazsın harıka otesı bır sesı var namussuzun
    o senin kullanım tarzınla alakalı bi olay, ayağına hakim olmazsan 1.2 araba da incir ağacı diker ocağına. 11-12lt fazlasını görmek zordur karma kullanım ortalamasında HLX - HGT lerde. O ses ayrıca üstüne ek olarak turbo sesi , t5 Volvolarda mevcut

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o senin kullanım tarzınla alakalı bi olay, ayağına hakim olmazsan 1.2 araba da incir ağacı diker ocağına. 11-12lt fazlasını görmek zordur karma kullanım ortalamasında HLX - HGT lerde. O ses ayrıca üstüne ek olarak turbo sesi , t5 Volvolarda mevcut
    levent fiatların ozellıkle palio hl ve hgt lerın emme manıfoldunun uzun oldugundanmıdır nedır kendılerıne has bır emiş sesı var hgt atmosferık brı arac

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    levent fiatların ozellıkle palio hl ve hgt lerın emme manıfoldunun uzun oldugundanmıdır nedır kendılerıne has bır emiş sesı var hgt atmosferık brı arac
    biliyorum hgt nin atmo olduğunu samet, italyan emişi iyidir sadece volvonun da emiş sesi motor sesi çok benzer dedim bende, 5 silindir o da.

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok olmadı olmasınıda ıstemem 1.6 palionun yakıtıyla basa cıkarmıoruz ama yakından tanıdıgım bıldıgım bı aractır 2.0 hgt ler dedıgım gıbı palıo 1.6 sıktıgında 15 16 lıtre gıbı degerler goruosa hgt yı tahmın edemıorum kı aracımı yaptırdıgım ustamda bır tane vardı nasıl ıctıgını bılıorum kı sende cok ıyı bılıorsundur ve sunuda belırtıorum gıtmesı gerektıgı gıbı gıden bır arac deıl hgt ler ...
    HGT ile sehiriçi yaklasık 8-8.5lt yakıt tuketiyodum İzmirde. Cok sıkısık trafige girersem 9-9.5 oluyodu. Çok mu bu sence??? Buarada tam gaz giderken 15-16lt altında yakan bir benzinli arac goster 2.0lt olarak.

Ayrıca giden HGT görmemişin kardeşim o zmn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biliyorum hgt nin atmo olduğunu samet, italyan emişi iyidir sadece volvonun da emiş sesi motor sesi çok benzer dedim bende, 5 silindir o da.
    afedersın yanlıs anlamısım t5 ler manyak aletler zaten ondan bahsetmeye gerek yok ama atmosferıkte ben hgt kadar tatlı ses veren brı arac gormedım daha

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sizinkilerde bir sorun var yada benimki çok az yakıyor en basiti 20 lira lpg (2,26) dan aldım ş.içi 95 km oldu daha son kademe ışığı yanmadı kitimde atiker
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizinkilerde bir sorun var yada benimki çok az yakıyor en basiti 20 lira lpg (2,26) dan aldım ş.içi 95 km oldu daha son kademe ışığı yanmadı kitimde atiker
    atıker mareaların beynını bozan lpgler demedı deme zavolli brc lovato ki lovatoyu cok metedıolar atıker yaptırırıp ayda 2 3 kere beyın guncelleten adamlar bılırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atıker mareaların beynını bozan lpgler demedı deme zavolli brc lovato ki lovatoyu cok metedıolar atıker yaptırırıp ayda 2 3 kere beyın guncelleten adamlar bılırım
    dediğin doğru olabilir ben bu şekilde aldım aracı yakalaşık 1 yıl oldu tek yaşadığım sorun map sensörünün arızalanmasıydı onu değiştirdim sorunsuz şekilde biniyorum şu anda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eminim güzel arabadır ama ben bir türlü ısınamadım. 2.0 benzinde çok acaip yaktığını biliyorum
    2.0 göze alıyosan sanırım geniş donanımlı olduğu için istiyorsan 97-98 2.0 opel vectra b kasa al ömürlük sıralı sistem lpg'yide tak şahinden daha hesaplıya geliyor bizde 97gls vardı benzinde çok arabayı yolda üzüyor lpg'dede biraz fark ediyor ama bu fark cebinide fark ettriyor
    benimknin resmi ama yine karar senin tabii bizim sadece bir seçenek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dediğin doğru olabilir ben bu şekilde aldım aracı yakalaşık 1 yıl oldu tek yaşadığım sorun map sensörünün arızalanmasıydı onu değiştirdim sorunsuz şekilde biniyorum şu anda
    oda ust devırlerde kesıklık yapar sadece yıgılma gaz yememe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6sx ıcın cok ıyı bı deger sehır ıcınde 10 lıralık tuple 30 km oda adam gıbı kullanırsan
    aynı şekilde 10tl ile 30km memurstyle kullanımda, bakımları gaz ayarı yeni, h.filtresinin yerini deiştirdim ondan olsa gerek aldıım hafta daha az yakıyodu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı şekilde 10tl ile 30km memurstyle kullanımda, bakımları gaz ayarı yeni, h.filtresinin yerini deiştirdim ondan olsa gerek aldıım hafta daha az yakıyodu
    ))) yanen lpgde benımde oyle 10 tl ıle 30 km adam gıbı kullanırsam bende sınırlendım suan benzınde bınıorum ama benzındede 7200 rpm cevırmezsem duramıorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlaşıldı siz habire sıkarak gidiyorsunuz o yüzden sarfiyatlarınız bukadar yüksek ben çok gerek duymadıkça basmıyorum genelde memur style gidiyorum ş.içinde basamazsın denizlide zaten saolsunlar yollarımız otoban gibi

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya benım tercih sebepim donanım ve konfor lpg de 250 270 arası yaksa kafidir benım için ama genelde yorumlar olumlu bakımayya dewam şuan önere bilceginiz araçlar varpa paylaşırsanız sevınırım.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    melih ben izmite gidip geldim ve şehir içi kullandım 88 tl ye 401 km yaptı buda 219 liraya geliyor araba şahin bu arabada yakacaı 270-300 bandında olacakdır daha alt bişi yapmasını ben beklemem diyenede çok inanmam ona göre et hesabını sahibindende yazanlara itimat etme sakın
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)