ya kardeşim ortalamaya bakıcaksın sen neden dipgaz kullanımdaki yakıt değerlerine bakıyosun ki ..
1.6 sı fazla yaktığına göre göre 2.0ı da çok yakacağını düşünüyorum... şuan bravo 1.6 sx 30kr yakıyor ş.içi lpg de![]()
o senin kullanım tarzınla alakalı bi olay, ayağına hakim olmazsan 1.2 araba da incir ağacı diker ocağına. 11-12lt fazlasını görmek zordur karma kullanım ortalamasında HLX - HGT lerde. O ses ayrıca üstüne ek olarak turbo sesi , t5 Volvolarda mevcut![]()
Eminim güzel arabadır ama ben bir türlü ısınamadım. 2.0 benzinde çok acaip yaktığını biliyorum
2.0 göze alıyosan sanırım geniş donanımlı olduğu için istiyorsan 97-98 2.0 opel vectra b kasa al ömürlük sıralı sistem lpg'yide tak şahinden daha hesaplıya geliyor bizde 97gls vardı benzinde çok arabayı yolda üzüyorlpg'dede biraz fark ediyor ama bu fark cebinide fark ettriyor
![]()
benimknin resmiama yine karar senin tabii bizim sadece bir seçenek
![]()
ya benım tercih sebepim donanım ve konfor lpg de 250 270 arası yaksa kafidir benım içinama genelde yorumlar olumlu bakımayya dewam şuan önere bilceginiz araçlar varpa paylaşırsanız sevınırım.
![]()
melih ben izmite gidip geldim ve şehir içi kullandım 88 tl ye 401 km yaptı buda 219 liraya geliyor araba şahin bu arabada yakacaı 270-300 bandında olacakdır daha alt bişi yapmasını ben beklemem diyenede çok inanmamona göre et hesabını sahibindende yazanlara itimat etme sakın
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)