araç m52 motor 3.20i komple düz boru çektirmeyi düşünüyorum 60mm uygun olurmu? araçta header var ss replikası krom birde 60mm lik bi ss son susturucu yeterli olurmu
araç m52 motor 3.20i komple düz boru çektirmeyi düşünüyorum 60mm uygun olurmu? araçta header var ss replikası krom birde 60mm lik bi ss son susturucu yeterli olurmu
1997 İndividual M BMW
ss değilde düz 60 sona OTTO spec koyarsan tadına doyamazsın![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
çift çıkış takmam gerekiyor zaten gözüme hoş geldiği için otto nun çift çıkışlıları varmıdır acaba?
1997 İndividual M BMW
Marka Uyumlu Modifikasyon Egsoz 450 EUR buna ne diyorsunuz?
1997 İndividual M BMW
Sorunsuzdur.
Araca direkt 23 Bg güç artışı sağlar
bence mantıklı hiç kaçırma
Dr. Ecu
450€ para vericen olm garantili tabi![]()
Dr. Ecu
çift çıkış güzel duruyor e36'larda evet fakat çapraz verilmiş bi HKS filan da acayip hoş duruyor yırtık duruyor ve farklı ben olsam hks tarzı ki otto'da da var bi egzos alırdım verirdim çaprazı![]()
58 iyidir.
Ayrica, guzel monte edilmis bir CAI sistemi ve M50B25 gaz kelebegi, emme manifoldu takip yazilimdan sonra guzel gucler elde edersin. Tek sorun M52 motorlarda portlar ufak kaliyor, emme buyuk olsa da cok bir sey fark etmiyecektir. Portlari buyutturursen guzel tepkimeler alirsin motordan.
///Mürüvvette endaze olmaz.
320 de 23 hp veriyosa sadece 1 son susturucuyla o horselar kesin milker horse dur![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
ben ss headers ve son susturucu taktım...3,20cabrıoma barboros abide cip attı 177 hp cıkmiştı.. bmv sıkıştırma sever katı iptal etme..
arkadaşlar bu boru çaplarını sadece motor hacmine göre mi yoksa başka faktörlere de bakıp mı karar veriyoruz?
örneğin 1.6 motorlar da genelde 51mm 2.0 motorlar 60mm kullanıyor
benim aracım 1.8 kat iptali ile birlikte susturucuya kadar 60 mm kullandık
orjinal boru çapı 56 ya da 57 mm idi zannedersem
Konuyu hortlatıcam ama googleda arattım yeni konu açıp forumu kirletmek istemedim.. 1000 tl bütçe ile m42b18 318ise nasıl bir egzos sistemi yapılabilir? gücün alt orta üst devirlere eşit dağılmasını istiyorum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)