valla zaman olsa neler yapacamda bı taraftan kalıp dizaynı cad i cam i bı taraftan kalıp imalatı , zaten tezgaha bır kalıp bagladıgımda 40-50 saat hiç durmadan çalışıyor kısacası zaman bulamıorum , ama zamanım olursa kesinlikle yaparım
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Kendi üretiminizle bu işleri yapmak baya zahmetli olur. Ben reklamcıyım zaten yapılabilecek teknikleri bilirim ama bu işle kim uğraşır, uğraşan sizin isteğinizi yanıtlayabilirmi onu bilemem. Kolay gelsin isterseniz bikaç yer bende önerebilirim. Sizin işinizi en iyi çözecek makina 3-d kesim yapabilen router-cnc olacaktır. İnce bi işçilikle halledilebilir.
Yaptırmışken 100 adet falan isteyin en fazla 50 Tl farkeder. Dağıtırsınız millete .
BMW'den Sorumlu Devlet Bakanı
Herhangibir makine mühendisine autocad ile çizdir, kartalda CNC işi ile uğraşan bir yer var. Onlar yapıyorlar. Ben decompression plate leri falan onlara yaptırıyorum. Ama verdim hadi kes ver tadında olmuyor. Çizimi gönderiyorsun, üç beş gün sonra zımbırtıyı veriyorlar sana. Bazen 1 haftayı bulabiliyor. İş yüklerine göre değişir. Siemensin arka tarafında kalıyor yerleri.
Benim decompression plate in tanesini 10 liraya kesmişlerdi.
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
Bende cnc ciyim.Yapılacaklar listesinde;
-Tow hook (ön arka)
-5 vites dişlisi
-vites topuzu en iyisinden daha iyi çünkü üstüne istediğim yazıyı yazıcam.
-motor yağ kapağı yine istenilen yazı we şekille
-short shift vs. vs.
bunlar war ama benim makinelerde full dolu.
Ne diyosun denon
Walla tow hook un datalarını rica edebilirmiyim kardeşim.
parasolid , iges , step hepsi olur. Katı olursa çok iyi olur
Olmazsa akşam biraz mesai yapiyim
Aslında tow hook olan birisinden rica etcektim wer şunları bi clon liyim diye ama datalar war diyosun şahane olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)