Teşekkürler.
ahaha
çok kez verdik ettik ama başıma birşey geldi o günden sonra bir daha hakikaten (toplantı-yemekti) prestijlik bir mevzuu olmadıkca bende bırakmıyorum.
ankaradayım-salatada eğlenmişiz,kafalar hafif çakır beykoza geçtik. valeye aracı bırakmışım neyse tam oturduk bardağa su koydum çatara patara bi araba sesi gelir biz komple dışarı bakarken aa samet senin arabaya benziyor derken ben hasss. durumlarındayımana avrat dümdüz gittim tabii o fırlamaya
o gün sahibiyle tanıştık sonraki her gitmemde masaya illaki ikramlar gelmeye başladı
![]()
ıstanbuldakı park sorunu arac severlerı bazen valeye mahkum edıyor veya dar alanlara park etmek zorunda bırakıyor ama allaha sukur antalyamızda bu durum soz konusu bıle degıl aracınızı ıstedıgınız guvenlı bır yere park edebılır gıdecegınız yere en kotu sartlarda park ettıgınız yerden gıdecegınız yere 5 dk.da ulasabılırsınız... allah bızlere valesız, cezasız, kazasız, belasız gunler nasip etsin.... bilgilendirmeniz ve etkili örneğiniz için teşekkür ederim
arabam 19 ay bende kaldı 18 ay garaja koydum. anahtarımı garaja 3 kere mi ne bıraktım o da duvar dibi boş değldi boşalınca çeksinler diye. ertesi gün de gidip anahtarımı alıyordum. hastayım sanıyordum. meğersem haklıymışım![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
benzer olay hisarda kahvaltı mekanlarından birinde başıma geldi,
adam arabayı benim diğer yöne ters olarak koydu, indi arabadan başka arabaya gitti, araba benim sahil yolunda ters istkikamete bakıyor, trafik kilit, millet küfür filan ediyorben de araç sahibi olduğumu belli etmeyeye özen gösterdim iş bana kalmasın diye, bekledim bekledim 10 dk da ancak yerleştirdi arabayı.
mümkün olduğunca anahtar vermemek lazım. uzak muzak, bırakıp arabayı kilitleyip kapıyı öyle gitmek en mantıklısı
At avrat silah
Boşuna dememişler
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)