istanbulda oturma için en ideal yer bana b.düzü geliyor metrobüste geliyor ulaşım sıkıntısı hepten ortadan kalkıcak
istanbulda oturma için en ideal yer bana b.düzü geliyor metrobüste geliyor ulaşım sıkıntısı hepten ortadan kalkıcak
Ben de besiktastan tasınmak istiyorum artık.
Trafik, park sorunu, kalabalık resmen baydı.
Yeni is de anadolu yakasında, evi satıp atasehirden falan bi ev almak sart oldu.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Abi oyle bi hata yapma sakin basaksehir gibiYaklasik 9 senedir buradayim pederin isi bu tarafta olmasindan dolayi . Okul Atakoyde her gun kafadan 2 saatim yolda geciyo 18 km yolu gidip gelirken . Kazayla otobus falan deme hic taksim rahat 2.5 saat
İsiniz yakin evler yeni cikmam gezmem tozmam karisiklik gurultu yok kafam rahat olsun derseniz hemen tasinin ama bi haftasonu brunch yapiyim derseniz en yakin adres yesilkoy olur
Basaksehirde kar yagarken atakoyde yagmur yagmaz 3 derece farkediyo falan garip biyer
![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
b.düzünde oturuyorum bende daha önce bizimkentte idim.herşey elimin altında idi.şimdi eston deniz'e geldim b.düzüne bağlı olarak geçiyor ama akşam kurt inecek diye korkuyorum.otobüsle akşam 10'da ortaköye gitmek için tam 1saat 50 dk gerekiyor.araba ile gittik bir akşamda 35 dk sürdü.
b.düzü her bakımdan çok iyi alışveriş olsun.çamlıkları olsun.siteleri olsun.yeni yerleşim yerlerinden olduğundan caddeleri geniş,denize yakın,ulaşım sorunu denen birşey yok her yere araba var. otopark sıkıntısı hafta sonları bir migros'ta birde bizimkentte yaşanıyor.
buradan taşınsam ulus,etiler veya zekeriyaköy'ü tercih ederdim.
TR'ye bir gun dondugumde yasayacagim yer kesinlikle Izmir, Bodrum, Antalya fln olur...Istanbul'un kalabaligi, trafigi ve pahaliligi cekilir dert degil.
Etmis kadar oldun mayamicim
Yaw cidden cekilir dert degil..Ailemin tum harcamalarini karsilamaya calisiyorum ki oyle para harcayan kisilerde degiller.Babamin emekli maasi fln var ( kiramiz yok ) ve benim her ay baya para gondermeme ragmen gecinemiyoruz diyorlar..Kiz kardesim evlendikten sonra onlari Canakkaledeki eve gonderecegim ve kendimde Izmirde fln bir ev alacagim Tr ye gelince yasayacagim yerlerin basinda geldigi icin..Istanbul daki ev dursun tatil icin ise yarar![]()
kafam daha çok karıştı sankibilgiler ve tavsiyeler için teşekkür ederim
![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Perla Vista çok güzel oldu harbiden hele Sonax' sayesinde semti sevdimBeykent trafigi akşam ve sabah çekilmiyor cidden,alt yoldan geliyorum ben orda bile trafik oluyor artık akşamları,geçen seneye kadar kimsenin haberi yoktu o yoldan
Geçen Pazar'da Bauhaus çıkışı yanımdan uzadın gittin![]()
Istanbul'da Galata-Çukurcuma v.s'de oturmayı çok isterim açıkçası ama herkese göre semtler değiller..Anadolu Yakasının geneli güzel ve daha uygun gibi Üsküdar,Acıbadem v.s ama söylenenlere katılıyorum işe,okula yakın olması en mantıklısı.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Valla anadolu ise (iş-okul durumundan lokasyon olarak habersizim ama) acıbadem derim.Acıbadem'in çoğu noktasından e-5'e çıkmak yürüyerek max:10dk e-5ten gebzeye kadar giden toplu taşıma var zaten.kadıköy'e inmek yürüyerek 20-25 dk.4-5 tane hastane var.Nautilius en yakın avmlerden.Acıbadem'in içine kadıköyden minibüs hattı var.marmaray kazısı yapıldı,yürüyen merdivenler bile geldi.Yazın acıbadem caddesi bağdat caddesi kadar canlı olmasada epey canlı.Kış vakti kar yağarken bile gece 11'de dışarda epey insan vardı.
Köprü yoluna araba ile yaklaşık 2-3 dk falan.
avrupa yakası çok dolu, paran varsa guzel semtte otuturursun gerçi
ben olsam anadolu yakasını tavsıye ederım atasehır falan
okul ıs cevre falan nerde onemlı olan o kalkıp atasehırden sıslıye falan gıtceksen sacma olur yani
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)