merkezi yerler iyidir ulaşımın kolay olur bakırkoy gibi karsıya gecmen deniz otobusu 20 dk bahçeşehir b.düzü 20 -25 dk yada tam tersi anadoluda erenköy vs aynı şeyler geçerli o yakadada
merkezi yerler iyidir ulaşımın kolay olur bakırkoy gibi karsıya gecmen deniz otobusu 20 dk bahçeşehir b.düzü 20 -25 dk yada tam tersi anadoluda erenköy vs aynı şeyler geçerli o yakadada
1881 - 193∞
beşiktaş - nişantaşı - cihangir - yeşilköy - b.cekmece
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
Göztepe-Erenköy-Suadiye arasında bi yer seçerdim alışkanlıktanda olabilir tabi ama avrupa yakası çok karmaşık geliyo bana![]()
bahçeşehir düşünen arkadaşlar baştan soliyim alçak arabayla kan ağlarsınız 200 metrede bir tümsek var pardon tepe varcan sıkıyo standart arabayla bile
![]()
1881 - 193∞
Vakti zamanında çok ev değiştirdim, çok arkadaşımda da uzun süre kaldım.
Okmeydanı, Beşiktaş - Dikilitaş, Yeşilpınar, Kocamustafapaşa, Nişantaşı - Teşvikiye, Kağıthane kendi evimin olduğu yerlerdi, Okul ve iş dolayısı ile
Kayışdağı, Kozyatağı, Kadıköy, Beykoz, Maltepe Arkadaşlarımda uzun süreli kaldığım yerlerdi.
Beşiktaş ve Nişantaşını çok sevdim ama trafik ve otopark sorunu beni çıldırttı. Özellikle Beşiktaş Evlendirme dairesi, Ihlamur Kasrı etrafına 7 farklı güzargahtan giriş var ve oraya gelen araçlar migrosun etrafından dönüp sadece 3 güzargahtan çıkış yapabiliyor ve insanı çileden çıkartan bir trafik meydana geliyor. Nişantaşı ve civarında da yapıngaç gençlerin ve kendini genç hissedenlerin oluşturduğu saçma salak bir trafik varArabayla gezilcek neresi, kime yapılcak şekilleri varsa 1 kmlik yolda
enteresan insanlar. yürümek daha zevkli oralarda
Okul sorunum olmasaydı Kozyatağı civarlarında ev tutmak istiyordum. Bence birçok yere ulaşımın en kolay olduğu, gerekirse araçsın dahi gezilcek birçok yere (yürüş amaçlı) gidilebilir, Birçok semte göre elit bir semt. Araç ile birçok yere ulaşım kolay ve rahat. Karşıya mı geçiceksin kendi aracınla bak e5 açıksa e5ten istersen temden geç avrupa yakasına![]()
Valla heryere rahat ulaşiym istiyorsan köprülerin dibinde fakat anadolu yakasında oturmanı tavsiye ederim.Avrupa yakası iş çıkışları,cuma akşamları diğer yerlerin hepsinden daha felç olur çünkü..Altunizade-Kavacık anadolu yakasının hem anadolu hem de avrupaya bağlantı yollarına girmeden tem ile direkt ulaşabileceğin yerler.Şöyleki gece 4 dakka içinde bebeğe/caddeye inersin rahatlıkla altunizadedenKiralar düşük, evler yeni ,sokaklarda rahat olsun dersen avrupada bahçeşehir-beylikdüzüne doğru,anadoluda ise kurtköy istikametine doğru para/çokomel eğrisinin değiştiği yerler mevcut
Örneğin 1500 liraya kurtköyde sıfır havuzlu villada otururken,altunizadede veya beşiktaşta kendini sıradan eski bir apartman dairesinde bulabilirsin..
Kısacası istanbulda nerede oturucam demek hangi arabayı aliym demek gibi bişiybeklentilerin & imkanların bunları belirtmelisin öncelikle..
Avrupada ulaşım için e5e muhtaçsınız, sahil yolu Eminönü - Florya arası ulaşım için rahat ancak, avrupa yakasında alternatif trafik sıkıştığında kaçılabilecek e5e paralel giden yol yok.
Anadolu yakasında ise tem - e5 - sahil yolu- minibüs yolu ve birçok arayol var kaçılabilecek. Ve e5ten fazla uzaklaşmadan gidilecek yere alternatif güzergah daha çok.
Direk Anadolu Yakası'nı tercih ederdim.Yoğunluk az;rahat.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)