yargıtayımız böyle karar vermiş arkadaşlar bundan sonraki davalarda örnek teşkil edecektir bilginize
yargıtayımız böyle karar vermiş arkadaşlar bundan sonraki davalarda örnek teşkil edecektir bilginize
sağol bilgilendirme için
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
aracımı otoparkçıya vermem..çevremde ki tanıdıklarımı da bilgilendiririm..teşekkürler![]()
Bende vermem..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Bilgilendirme için teşekkürler
...
ben babama anahtarı verirken düşünüyorum benzinlikte babam gider markete ben sıkılıp arabadan çıksam arabanın yanında bile dursam anahtarı çıkartır atarım cebime bırakın valeye otoparkçıya vermeyi
geçende dönerci ali ustada görevli istedi anahtarı o adamada vermedim vermemde
Ben de cok vale ve otoparkciyla kavga ettim kimseye vermedim arabayi bugune kadar. Bole bi durumu arkadasim yasamisti gasp olarak gecti olay o yuzden sigorta odedi ama herzaman boyle olmuo
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
yazı tura atıyorsunuz arabanıza
herkes işine geldiği gibi hareket ediyor tabi.. İyi bir mekana gidiyorsam yanımda da önemli birisi varsa veririm valeye aksi taktirde hiçbir kişiye vermem![]()
.
Bilgi için teşekkürler...
Valla caddede fenerde ona buna hava yapıcam diye arabanı riske atma hiç gir ara sokağa koy iki dakka yürür kiloda verirsin hemBen öyle yapıyorum genelde yürüyüş spec
)
Yalnız bebekte falan cadde gibi koyucak yerde bulunmuyor çok sinir.Geçen midpointte mecburiyetten verdim adam tüm bebeği geri geri gitti tabi benimde içim gitti![]()
Genellikle ne otoparkta nede mekanda falan kesinlikle valeye vermıyorum. Arabanın anasını mikiyorlar, içinde 5 kuruşları yok tabi yak parçala spec.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)