arkadaşlar bu öğretmen şu anda elimizde olsa acaba neler yapardık ona?
Printable View
arkadaşlar bu öğretmen şu anda elimizde olsa acaba neler yapardık ona?
ben ozel okuldan devlet okulana yazıldım yarım donem bıızm evın arkasındakı okul du bır kere tokat yedım abıme sıkyet ettım gerı aldılar okuldan bır gun kaykaya bınıyourm bana tokat atan hocayı gordum arkasından kaykayı kafasına vurup kacmıstım sene 92 falandı cok eylenmıstım :D daha oncede dedım benımle ugrasma dıye ıntkamım acı olur demısım suratına bozuk bır turkceyle :D
Yazık günah tek kelime demiyorum bu adamları ögretmen yapanda suc bizde sopa yedik tokat yedik zamanında ama burun kırmak ne demektir ya büyük konusmamak lazım ama benım zamanımda yapıcaklardı arabasını fılan saglam bulamazdı ..:@
onun ailevi problemınin a.k benım cocuğumu dövsun diemı yoLLuyorum okula alla alla..
mahallemdeki olayı buradan öğreniyorum
yukarıdaki çocuklardan işin aslını öğrenirsem yazarım ama burası normal istanbul mahallesi değil abiler bildiğiniz yavru teksas bunu yazarken bile evimizin olduğu caddenin bitiminde panzerler olduğunu biliyorum
kpss sınavından seçe seçe bu hıyarı mı seçmişler...
Bana öğretmenim bunu yapcak varyaa..Ben dokunmam benden önce arkadaşlar atlar üstüne..
Herkes kafayı sıyırdı bu ülkede allah sonumuzu hayır etsin
Nasıl bir vicdan var anlamak mümkün değil..
çam ağacı diyorum. anlaşılır heralde.
Nerede o eski ögretmenler...
Simdi is bulamayan ögretmen oluyor, yetistirdikleri nesil de ortada.
Bir ücretli İngilizce öğretmeni olarak + KPSS'ye hazırlanan bir öğretmen adayı ! olarak TaGo'nun dediklerine harfi harfine katılıyorum.Halimizi artık kimseye şikayet etmiyorum.Sözleşmeli öğretmen kadrolu ile aynı maaşı alıyor fakat özlük hakları yönünden biraz kısıtlılar(tayin isteme,bağlı bulunduğu sosyal güvenlik kurumu vs).
Şu an görev yaptığım okulda,6.sınıfta hiperaktif bir öğrencim var.Tüm dersim onu zaptetmekle geçiyor diyebilirim.+ okuma yazma bilmeden 6.sınıfa geçenlerde cabası.
Bazen gözümde iyice kararıyor ama artık sistem böyle olunca ne kadar dövsek de sövsek de fayda etmiyor.1 aladan öyle böyle geçiyor artık sınıfı...
valla bu ogretmen arkadas biraz isin dozunu kacırmıs abartmıs.
bende herkes gibi ogretmenlerimden cok dayak yedim o sayede ders calısıyorduk dayak yemeyelim diye :D
hafif oksanmak iyidir diye dusunuyorum :)
+1500 6 yıl once uniyi bitirdi kuzenim hala atanamadı hala atanamadı garibim dersane koselerinde surunuyor ki onun gibi binlerce insan var atanmayı bekleyen
ögretmen olmak zor iş...