Agzini kirmak lazm ogretmenin gidip
Printable View
Agzini kirmak lazm ogretmenin gidip
Ulan ders düzenini bozuyosa at sınıftan gitsin, yumruk atmak ne demek ya..?
Aynısını o şerefsizin çocuğuna yapsan yıkılır ortalık...
Kendi oğlunuz,kardeşiniz veya akrabanıza yapıldığını düşünün.. bakalım ozaman hafif okşamalar filan diyormusunuz.Kimsenin dayak atmaya hakkı yok bence kızarsın,bağırırsın,ceza(ödev vs.) verirsin ama dayak atamazsın.
Kardeşim okulu yaktı, okuldan atıldı. Müdür acımış sadece uzaklaştırma verdi, ben nie dövmedi die ağzını burnunu kırdım okulda. Keşke müdürde aynını yapaydı.
abartmıslar tokat tm bınevı ama ben babası olsam hastanelik ederim o hocayı,8.sınıfta haksız yere tokat atmıstı beden hocası okulda ana avrat sınırden bagarark kufur edıp sonrada okula tanıdık abilerimi çağırmıştım jeeple 4kişşi inince surat ifadesi görmeliydiniz :)hem 131in camını tenis raketi ile indirmiş üstüne gelip bide özür dilemişti:)
her işi gücü olmayan öğretmen oluyo o işi biraz abes oldu benim eşimde öğretmen hatta en genç okul müdürlerinden yıllarca okudu eğitim aldı psikolojisine kadar..ana okul müdürü her sene okulu derece alır falan filan süreklide tebrik tesekür falan.her öğretmen aynı diildir sorunlu öğrencilerin evine ailesine kadar gider üşenmez araştırır ve devlet okulu bu.ben kendi cebimden para vermişimdir oda vermiştir sorun diil helal hoş olsun iş baştakilerde önce polis öğretmen veya devlet memuru neyse önce işinin halka insanlara yardım etmek olduğunu öğretmeli bu işi zorla diil maaş alıyorum diye diil görev ve sorumluluk olduğu için yapması gerektiğini öğretmeli.hangi devlet memuru yardımcı oluyo vatandasa polise git işim varde bekle olmaz banane der maliyeci ceza yazmaya gelir suna vergin düşsün demez öğretmen okur gecerim der alır almaz beni ilgilendirmez der.dediğim gibi psikoji ve eğitim en büyük eksik
Benim kardesim ne yaparsa yapsin terbiyesini ben veririm baskasina kilina dokundurmam, okul degil dunyayi yakarim onun icin. 9 yasindayken olumden dondu ben tasidim onu hastaneye cocuk basima o zamanlar.. Onu kaybetme korkusunu ben yasadim bizzat, size allah yasatmasin ama sizden baska yok onu koricak bu dunyada o yuzden biraz gosterin kardesinize de bence
Hayır ya sınıfını yakmışlar gerzek 6-7 arkadaşınla. Bende delirdim tabi. Sonradan liseyi dışardan bitirdi ama, hatta ünv de okudu.
Yinede ben herzaman öğretmende biraz okşama selayeti olsun isterim. Bugün beni döven hocalarımı görürüm, inanılmazda agresif biriyim ama genede önümü iliklerim hocam der elini öperim. Nedenmi?? Ben olsam çekmezmişim benide ondan.
Ulan palyaço neden gelir oraya ? Gülsün eğlendirsin diye dimi gerzek gerizekalı. Böyle beyindeki idrak yolları kapalı ciğeri değil beyini 5 kuruş etmez sümsüklere aynısını yapmadıkça yaptığı haltın farkına varmaz. Hatta o kadar kendinden geçtiyse yapsanda anlamaz.
17 yasındayım ılkokulda tatlı tatsız ufak tefek oksamalar bızede oldu ama lıseyı normal bı sekılde bıtırememe nedenımde bılgısız görgusuz ogretmenlerdır en son bana sınıfın ortasında bır ogretmene yakısmayacak cınsten ınsanların arasında asagılayıcı hakaret ettıkten sonra tokat atma cabasnda bulunan ogretmenımın okul çıkışında ogretmenler otoparkından kosarak kacısını ben bılırım dersınden gecırmek ıcınde tonlarca para ısteyenlermı dersın kızlara salya sumuk bakanlarmı dersın ........ neredeyse bazı yorumlarda ogretmene hak verıcekmıssınız ama ogrencılerde ogretmenı dovuyo falan dıye bana yapıldı bızzat yasadım yıne olsa yıne yaparım o allahın cezasını yakalsaydım t tekme tokat doverdim ınsan degıl cunku ama kımı ogretmenımın onundede saygımdan gozlerımı yerden kaldıramam hala adamnına gore muamele anlayacagınız ...
Terbiyesızz yaa..
Sadece sizden alıntı yaptım diye her şeyi üstünüze alınmayın öncelikle onu diyeyim :D
Öncelikle yazdığınız şey için, eğer boşu boşuna yapılmış bir şey ise gerçekten çok haklısınız. Ama öğrencilerin yaptığını düşünerek bir de öğretmen gözünden bakın.
Annem 28 yıldır öğretmen, yani heralde öğretmen çocuğunun halini başka öğretmen çocuğundan başka kimse anlamaz :D O eve geldiğindeki yorgunluğunu görünce o okulu dağıtasınız geliyor.. Ben de ingilizce öğretmenliği okuyorum, annem fen bilgisi öğretmeni ve hep onu örnek almışımdır. O kadın 50 yaşında okuldan geldiğinde ne halde oluyor bilemezsiniz. Saatlerce ayakta durmak, yazı yazmak değil; o öğrencilerin boş boş konuşmaları, onları susturma çabanız, bağırmak zorunda kalmak.. Anneme normal bir şey soruyorum, verdiği cevap da normal ama bağırarak söylüyor :D 1-2 saat o modda hala kadıncağız..
Öğrenciler eskisi gibi saygılı değil, not için yalakalık veya p*çlik düşünüyor. En azından kendi okulundakiler için düşünüyorum. Benim annem en fazla küçük tokatlar atar, saçını çeker, bağırır çağırır, bunları yaptırmak için de gerçekten çığırından çıkmış olması lazım. Çünkü ne ben ne ablam yıllardır o kadar çileden çıkarmamışzdır.. Ama aynısını ben de yapsam o tokadı yerdim.. İnanın annem okulda bunları yapmazsa ben onu kalp krizinden falan kaybederim heralde, Allah korusun.. Sizin kardeşiniz olabilir ama bizim de annemiz babamız.. Annemin sandalyesinin altına iğne koydular, annem farketti oturmadı.. O sınıftan kimse disipline gitmedi, kimse dayak yemedi.. Aferin size demekten başka bir şey bulamadı.. Düşünsenize anneniz hastanede, iğne kırılıp etin içinde kalmış.. İğneyle işkence yaparak öldürürüm onları :D
Gerçekten ruh hastası öğretmenler olduğu gibi, aynı şekilde normal insanları çileden çıkaracak öğrenciler vardır. O yüzden hiç bir zaman benim kardeşim, benim annem diye bakmamak lazım.. Siz bir yüzünü gösterdiniz ben de bir yüzünü.. Birleştirince güzel şeyler çıkıyor :D
Hayatım boyunca öğretmenlerimden 1 kişi tokat attı, o da haksız yere bir şeydi.. 4. sınıfta olunca ben anneme söyleme gereği bile duymadım yani.. Allah'a havale etmekten başka çare kalmıyor..
sistem kötü eli kırılsın davarın inşallah
İşin garip tarafı hafif okşadığım :) öğrencilerim ne zaman görse selam vermeden geçip gitmiyor :D