MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı bılmemkı kanka ben en son sızle gıttım işte bı daha seyıre gıtmedım hıc tolga ayarlar orayı 5 tl den sınırsız acık bufe adam organisation manager Serkan06 Nickli Üyeden Alıntı masaj salonundamı buluşsak acep değişik bir fikir TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı ne 12 si olm zam geldi ben ayarlıcam merak etme cukka yok asla yanlış olmasın kolpaçino esentepe.. erkin006 Nickli Üyeden Alıntı bakanın kendisinden onaylı sen özele gelsene bi uuu
ha okey haritayı gördüm şuan
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
fasterhan alttan okuma ünsala da gelmiyorsun tanışamadık
.
güncel....
ankarada uykuluk yicek yer yok mu army soruyor sosyetemisiniz siz bıranç yapıyosunuz diyor ??
TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı ankarada uykuluk yicek yer yok mu army soruyor sosyetemisiniz siz bıranç yapıyosunuz diyor ?? git bi rüzgarlıya çankırı caddesine fizibilite yapsın varsa varsa orda vardır
uykuluk u bilmemde şaşlık gop köşebaşında yenir...
yarın aksam bahcelide ezel nargile cay yapmasak mı
TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı yarın aksam bahcelide ezel nargile cay yapmasak mı cumartesi öğlene kadar ben iptalim vizelerim var
TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı yarın aksam bahcelide ezel nargile cay yapmasak mı kimseyi tanımıyorum, ama forumdan olduğunu düşündüğüm çok kişiyi görüyorum hafta sonları, her türlü organizasyona açığım...
Serkan06 Nickli Üyeden Alıntı kimseyi tanımıyorum, ama forumdan olduğunu düşündüğüm çok kişiyi görüyorum hafta sonları, her türlü organizasyona açığım... pazar gününe sakla kendini abi
TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı ankarada uykuluk yicek yer yok mu army soruyor sosyetemisiniz siz bıranç yapıyosunuz diyor ?? O saatte Ankara'dan çıkış hazırlıkları içinde olcağım için bana göre sorun yok kanka..İstediğinizi mideye indirin yarasın
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
hafta içi bi akşam buluşalım kesin okey falan atalım
ArMy Nickli Üyeden Alıntı O saatte Ankara'dan çıkış hazırlıkları içinde olcağım için bana göre sorun yok kanka..İstediğinizi mideye indirin yarasın nereye gidiyon bu genç yaşta?
cümleten iyi geceler umarım konu komple silinir bu gece..
TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı cümleten iyi geceler umarım konu komple silinir bu gece.. sen tam bir zurnasın.
la gidin yatın ne yapaılır bu saatte başka
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Frid Nickli Üyeden Alıntı la gidin yatın ne yapaılır bu saatte başka kendi organizasyonuna gider misin lütfen! uuu
CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı kendi organizasyonuna gider misin lütfen! uuu burayıda karıştırmam lazım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları