harbi ha unuttum bak onu ya bugunde soguk be lan ne zaman duzelecek bu havalar yaz gelemedi bi ayar oldum baaaa
Printable View
bro bu havalar ne zaman düzelir bilmem ama bu oyun havasıyla sana selam çakıyorum :hehe:
İp attım ucu kaldı da daraz da gücü kaldı
Ben sevdim eller aldı içimde acı kaldı
Ankara’nın bağları da büklüm, büklüm yolları
Ne zaman sarhoş oldun da
Kaldıramıyon kolları
Var mı başka gelecek olan?
formula 1 saat kaçta onuda izlesek fena olmaz
mal gibi arabayı sattım durduk yere kıpırdayamıyom hiçbiryere :D :D .... Harbiden bayadır ünsalada ugrayamıyom ayıp oldu :( ... Kesin demeyim bakayım araba bulursam gelirim...
Eger ben gelirsem Ahmetkadiri de sürükler getiririm peşimden :D çeker o gelirse eger ;)
brunch'tan sonra masaj salonuna geçilebilir aslında :D
4kişi toplar gelirim :) kerem_euk34 gelir :)
bende warım arkadaşlar.
güncel çekiyorum
dip not : for oğuzk ;)
bu seyir cafe bu kadar adamı kaldıracak kadar büyükmü?
bi gece gelebilir her an gelebilir süpriz yapabilirz :D
ramooooo bunları özelde konuşalım :D
doğukanı kap gel kanka yazıyorum listeye
kerem geçen beşevlerde dibimdeydin görmedin :D
yazıyorum listeye
en son arif ile biz organizasyon yaptığımızda 40 araba 60a yakın kişi vardı. cumartesi gününden rezerve yaptıracağım ben, o yüzden gelemeyecek olan arkadaşlar laf olsun diye yazdırmazsa sevinirim
dale don dale omar panpam gel :D
haber verces morukcum :D :D
Mertcan abiyle pzarlık yap gelmemiz buna bağlı ticareti ziyaret :D
Doğukan´a msj atıcaktım unuttum bugün onu da yazalım. :)
Gel panpa arka sağ koltuk boş :D
geleceğim diyenler özelden ad soyad ve sayı belirtsin arkadaşlar bana
Ben gelecem ama fazla kalamıyacam Eray kahvaltıya kalamıyacam İş cıktı pazar gunu ama gelecegım 1 saat fln durrum :)
ramazanın burger kinge girip kalanları bize verin biz yeriz diyip doymadım abi aspavaya gidelim diyerek devam ettiği tolganın nutella sevgisi rol keremin falan kalıbı mertcan ben falan diğer tech üyeleri ve 12 tl ye brunch
beyler bu seyir batar benden söylemesi
Akşam napcaz ?
Von Ba$kentLi Kara Çocuq-'
kasap çok ballısın hea 4 kişi yaz bizi :D pazar angaradayız :D
öme_rs
ruudvan
ben froyd :D
birold
12lira para veriyosun abanacan tabi ne varsa :D doyduktan sonra da 1 tabak o kadar para verdik lan diye alıyorum açık büfede
seyir cafe bizim geldiğimizi duyunca cumartesi gecesi mavi bilgisayar gibi masayı sandalyeyi toplayıp kapatmasın dükkanı :D:D:D