ben seni kitleyeceğim yeri biliomm sen sorun etmee:D:D
Printable View
ben seni kitleyeceğim yeri biliomm sen sorun etmee:D:D
istiyorsanız eskişehir yolunda buluşalım o istikametten gidiceklerle
ahahha
az once chaylak cenk goruldu kentpark frame evinin önunde :)
dikmenden gelicem ben yol boyu cepa önü falan buluşulabilir
Burdan Sayın Tolga Esentepe(Kolpa esentepe olarakta bilinir) sesleniyorum!!!! Sinyal veriyom Alıyon MU????
İyi eğlenceler.
Saygılar.
Sevgiler
elimden olmayan bir sebepten dolayı malesef gelemiyorum :(:(
keklikteyim bende pmden numaranı paslada abi ctesi akşamı konuşalım
bir aksilik olmazsa ben de gelirim :icon_tup:
akşam itibariyle ankaraya ayak basmış bulunuyorum ,, gelir gelmez jant lastiği aldım ,,, aldım almasına ama nereye koycam belli diil , halamın evin banyoya koydum 4 ünü , kapıdan içeri giremiyoz o derece:D ,, 225 55 17 ne hayvani bi öiçüymüş arkadaş , c2 nin lastiğin yanına koyiim dedim , arabanın yarı bel hizasına gelicek utanmasa...
aynen aynen s600 ler ,, şimdi yüzümü yıkamaya banyoya girdim devirdim birini:D
o lastiklerle arka damperdeki son tekeri andırsanda getiricem:D ,, yıkamacıda tersini düzünü adam gibi bi yıkatiym , eve sokuyoruz temiz olsun hiçdiilse.
Beyler roll olacaksa benim kıçı kırık ile gelmeyecem ona göre hızlı bi araçla geleyim :D
aspava için geri sayım
yemek öncesi aparatif hüpletmek bizim işimiz :icon_tup: ama aspavayı bu kadar büyütmeyin ya 3. sınıf lokanta 1. sınıf fiyatıyla geçiriyorlar :D ankarada nice kebapçılar var ^^
http://farm5.static.flickr.com/4026/...b94c0c046f.jpg
honda06.net olarak bizde brunch a katılım göstermek istiyoruz ama aspava falan denmiş brunch mıdır güncel olan aspava mı yoksa ??
kesinleşen listemizi burda paylaşırım sizlerle yer işini ona göre halleder organizasyonu hangi şahıs yapıosa
Semih Sen gel ben sana burada aspava nın kralını yediririm :)
sınıf onemlı degıl kalıte onemlı :)
ben yapıyorum yani organizasyonu, cumartesi öğlen arayıp yer ayırt ettireceğim bana en geç cuma yani yarın akşama kadar net bir sayı verirseniz iyi olur :icon_tup:
sınıf yazınca kendimi burjuva gibi hissettim :hehe:
planı açıklıyorum
sabah seyir brunch
akşam aspava dürüm
gece pikolet kokoreç :D:D:D
tamamdır cuma akşamı en geç haberdar edileceksin kardeş.pm den bi tel nonu atarsan evde olmam falan cepten sölerim sana sayıyı.
Beyler nasıl liste o öyle ?
bitek Şahin K. eksik
35 kisi orda bayilirsiniz
Seyirde yediklerimizi nasıl eritcezz .... Uzun Eşek Oynayalım :D yada Go- Kart yada saklambaç :D
eray yılmaz abi de gelicek onu da ekle:)
Ben ogune is aldigim icin katilamiycam