aldığımız duyumlara göre başka bir buluşma daha varmış heralde seyirdegidelim bastıralım hem açlığımızla hem kalabalığımızla
![]()
aldığımız duyumlara göre başka bir buluşma daha varmış heralde seyirdegidelim bastıralım hem açlığımızla hem kalabalığımızla
![]()
Kanka ben sordum mercedescıler gelıyor dedı bozuntuya vermedım dogrudur dedım
bana dedıkı yoksa sendemı onlardansın![]()
benim evde bir yerlerde mercedes şeysi olacaktı, onu takıp gelip bari benim düldüle, almazlar falan maazallah aç kalırız![]()
ben uyuyayım artık bu saatten sonra diyeceği soracağı birşey olan telefondan ulaşsın
not : Yarın hava yağışlı en yüksek 10°C en düşük 5°C. ona göre giyinelim teletubies![]()
yarın önemli bir işimin cıkmasından dolayı aranızda bulunamıyacagım kusura bakmayın ıns bırdahakı sefere yıne boyle bulusmada gorusuz.
cook acıktım sabah olsun![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Kokoreç Buluşması
1- MertCan
2-Ramazan
3- Erkut (uyanıksa Gelir Yemeği Duyarsa Uyanır )
4- Arif Halı Kilim TraVel (Zor Kullanırsak Gelir)
5- Eser O hertü Gelir![]()
6- ???
abi uyuyalım bence sabah bizden tam performans beklerler yüzlerini kara cıkartmayızz.. Hem biz şimdi aspawadan geldik :/
iyi geceler diliorummm...
Bu arada 106 Gti olan arkadaşlarında bi buluşması varmış yarın( Paint ball filan da oynayacaklarmış). Mercedesciler bi yandan 106 cılar bi yandan 365 günün içinde 10 Nisan günü 3 buluşma birden. Hadi bakalım hayırlısı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)