Çıktım bende =)
buluşmamız çok güzel oldu listedeki herkes hemen hemen geldi ekstradan gelen misafirlerimizde vardı
brunch başlığı altında seyirin ocağına incir ağacı diktik![]()
brunchdan sonra bir grupla go karta geçtik, aşırı besleme (+90 kg) grubu olarak 6 kişi çıktık, beşimiz güzel beşimiz güzel nidalarıyla herkese sapladım![]()
go kart sırasında mapper tolga esentepenin aracında benzini bol bulmuş salmışterzi kendi söküğünü dikemez lafı akıllara geldi
kahvaltı sonrası rahatsızlanan Onur (On3R) kardeşimize de geçmiş olsun
eray kardeşim çok saolasın ayarladığın için.hem seyir , hem gokart çok güzel geçti..senelerdir her ay gelirim bi arkadaşımız yoktu , daralıyodum sıkıntıdan,, tanışmış olduk devamıda gelir inşallah.Ankaralı arkadaşlara teşekkürler , güzel bi gün geçirmiş olduk.
dediin gibi ne varsa +90 aşırı besleme grubunda var , gokartçı abi bile tebrik etti , örnek gösterdi bizivideoları bekliyoruz...rahatsızlana arkadaşa geçmiş olsun , önemli bişeyi yoktur inşallah.
farkında olmadan saati 5 etmişiz vallahi abi
bırah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
fair play çerçevesinde ne güzel kapıştık
aramızda 3-5 birşey toplayıp rol vtec kereme go kartı öğretelimadam tarihe altın harflerle yazdırdı ismini, kaskı fırladı
![]()
rollingde ağırlık atmanın önemini küçük bL testle göstermiş olduk
aynen yaa kask olayı efsane.... O anın videosunu istiyırum![]()
foto.vıdeo ne varsa beklıyoruz![]()
vidyolar Balcı Brothers lardaalacam onlardan keser bicer az az eklerim keremin Sahnesini StreetFire'da En cok hit alanlara cıkaracam
Acayip yorulmuşum ben abi yaa
ewe gelince anladım...
Syn Yazılımcım Tolga Esentepenin Kendi arabası Stop Haldeyken Enjektörleri işemeye nasıl dewam ettirdiğini anlayamadık![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)