getir bakalım alperbagaja bineriz gerekirse önemli olan o sesi bulmak..
![]()
2 kişi binip iyice dinlemek lazım bulunur o zaman ya koltuklar felan olabilir
benim mercedesle eskişehirden geliyoruz 4 kişiyiz (freeman, R-Turbo, CGTY) arabada bir ötme var böyle vıyak vıyak benden başka kimse duymadı deli oldumen son ankaraya girdik herkes arabadan indi sesi çözdük sağ koltuk başlığından geliyormuş, deri deriye sürtüyormuş
![]()
bu sene geldim izmire. istanbulla kıyaslarsak, süper izmirim öyle söyliyim.
istanbula göre çok mükemmel yer. illaki bozuk yeride vardır ama genel olarak şehir merkezleri süper.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
pajeroda ön kısımdan arada bir gelen tangırtı vardı.
servisdeki amcakullanmış beş dakka.
davlumbazdan geliyo bu ses demiş.
iki tane vida sıkılamış tamamdır...
Bostancı köprüsünden yukarı çıkarken mezarlığın civarında Kısmet Oto var. Oradan Mustafa bu işin piri
Beyaz HB Honda Bülent dersen mutlaka yardımıcı olur. Gideceğin zaman haber verirsin önceden onla konuşurum veya müsaitsem birlikte gideriz.
ben genelde Cumartesi günleri oralardayım![]()
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
sağ ön lastıgın ordan sureklı bı tıkırtı gelıyo ama onla yasamaya alıstım artık.o tıkırtı olmayınca bıseyler eksık![]()
İstanbul için....
Atatürk Oto sanayi 2. kısım sokağını tam anımsayamıyorum ancak 2. kısımın en büyük özel Alfa Romeo servisi diyebilirim.Alfa servisin tam karşısındaki oto camcı.
Araç boyutunu göre 70-150TL arası+1 gün süre ile araçta ne kadar ses varsa kesiyorlar...
Bir ben çok geniş ve gamsızım herhalde. Hiç takmam öyle şeyleri.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ses konusunda bende aşırı derece takıntılıyım. en ufak tıkırtı duysm deliriyorum resmenbide beton gibi yay takmışken artan tıkırtılar hasta ediyor.
sünger, izolasyon köpüğü, dolgu köpüğü, bez bant, aktivatörlü yapıştırıcı ve bilimum işe yarayacak her türlü malzeme ile o tıkırtıyı bulup kesmeye çalışıyorum. sök tak sök tak herşeyi elden geçiriorum mutlaka..
Diger arabalari bilmem ama hondasi olup tikirti duymayan varsa alnindan operim)
Perili kosk gibi her yerinden ayri bi ses geliyor zikkimin)
00' Civic 1.6IES
alt takımı yuruyeni degisiosun komple bitioserviste bi kaldırtıp baktır bence her yerine
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
stres yapmayın bu kadar.tıkırtı gelmezse korkun
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)