zaten domla ilk göz göze geldiklerinde dedim bunun bakış bakış değil diye:D:D
Printable View
zaten domla ilk göz göze geldiklerinde dedim bunun bakış bakış değil diye:D:D
güzel güzel,iyiki buradan bakıpta gitmişim yoksa kesin çıkmıştık filmden sonra.
2 defa gittim 2sindede salonda mıllet coştu :) bu arada detailingci olarak yuh diyorum filmin sonunda sahilde kumun içine girerek durdu dom chargerla 5dk sonra araba kendiliğinden cilaya batırılıp cıkartıldı lastikler falan hauuahuahua
mustangler o kadar çarpışmadan sonra dahi parıl parıl parlarsa,charger kuma girsede parlar tabiki:))
Nerden gittik ya sahibinden.com da ne kdr amerikan varsa bakmaya başladık yine :D
Ne sase varmis mustanglarda ole direkleri,binalari yikti kasa arabalar cillop:Dbiraz fazla abartili ve amacindan sapmis bi filmdi ama herseye ragmen Torettoyu(Vin Diesel) seviyoruz:icon_tup:
modifiyeden bıraz uzak kalmış ama yinede macere ve akiyon ve birazcık modifiye bakımından süperdi.. bitişinden anladığım kadarıyla 6.da yolda gibi.. :) hızlı ve öfkeli Turkey istiyoruz bütün ülkelerde çekildi Türkiyedede çekilsin :D
mia nın pabucu dama,yaşasın yeni sevgililer.:D
elsa fenaydı, ekıptekı uzun boylu mankenımsı olandacok ıyıdı, el ızı alma sahnesıne bittim:)
gt3rs ı ne kullandılar be.:)
tek araba kasayı cekmeye calıstı son sahnede nos fılan ne varsa dayadı orda acıdım baya arabaya..:):)
Bugün izledim toplasan salon 10 kişi var yok daha keyifli oldu.
Modifiye otomobil yarışları temasından uzaklaşıp saf aksiyona dönüşmüş güzel olmuş ama.Ayrıca
4 charger'ın kapışmasına bittim ışıklarda.Bu kadroyla film kötüleşebilir diyordum çünkü hepsi ikon
baş karakterlerde zamanında filmde on numara olmuş.Filmin sonunda Eva Mendes ablanın gelip 6.flmi haber vermesi iyi olmuş. :D
eyvalalh iyi oldu bu :)
bu hatunu 4.filmde farkedemediğim için kendime kızdım şimdi:D gece bi daha izlicem :D
çatılarda koştur koştur helikoptere atla:) aynen öyleydi..
sen tek başına gittiysen çok da keyif alamamış olabilirsin ama biz 8 kişi gittik can :D alperen, merttepe,fatih,engin,murty,celal falan eski egetuning tayfası,çıkışta da cep de muhabbet ettik tam eski tadı verdi :D
o sahne efsane oldu artık makina kafa kaldırdı falan :D
tork olduğu için mi çekti acaba ahuahuha
ben beğendim filmi gayet iyi olmuş,cuma akşam 21.45 seansına gittik,filmin sonuna koca salonda sadece bizim ekip kaldı tiyo almışlar gündüz seansında :D
en sonda eva mendez çıkınca ayağa kalkıp alkışladık :D :hahaha:
beklemek ne zor ya şimdi 2 sene beklicez 6 gelsin diye..
ha bu arada dodge charger olcak o polis arabaları bikaç arkadaş mustang demiş ama :)
benim dikkatimi çekende filmin ilk başı oldu :) koca otobüs neredeyse 10 takla attı içindeki kimseye bişey olmamış :D helal olsun ama fılm superdi yanlız son sahneyi izlememişiz tekrar gitmek lazım :)
Baskamasini bekliyorum onume bir deve oturdu bisiy goremiyorum
Bunu izleyene kadar 1. en güzeli diyodum da yok yok :) Bu en güzeli
Dünyada heryerde arabalar toplanınca kopuyolar onu anladık bizde yazın S taraflarında, hatta körfez pistinde ilk iş çekirdek çitlemek oluyor :(
Fİlm'de daha çok araba olsa en iyisiydi, bukadar adamı bir araya getirip üstüne güzel senaryo süper, ama otomobil filmi değil artık.