son sahneyi izlememiştim izleyince şimdi benim kafa yandıhalaç pamuğu oldu tüm seri
![]()
film mükemmel olmuşher ne kadar araba sahnesi azalmış olsada film 10 numara
Film tek kelimeyle harikaydı Allahtan burda son sahnenin olduğunu okudum yoksa bende kalkardım herkez gitti 5-6 kişi kaldı
bakalım bi sonraki film nolcak![]()
film bana ilk zamanki tadını verdi tokyo drifti pek tutmamıştım ama bu olmuş![]()
hiç beğenmedim filmi ya.hatta otoparktan çıkarken bir an gaza bile gelmedim.en güzeli serinin 1.filmiydi bana göre..
Muhteşem bir aksiyon filmi olmuş, son sahnesini göremedim, Pm atıp bilgilendirirseniz çok sevineceğim
Dailymotion - Ludacris - Act A Fool - une vidéo Musik
Kendimize gelelim![]()
imzasız..
The Fast and the Furious 6 (2013)
Vin Diesel and series producer Neal H. Moritz are already developing Fast & Furious 6,[1][2] which will be written by Chris Morgan.[3]
In a radio interview on 26 April, 2011 for RPR.1 (Rhineland-Pfalz Radio One), Vin Diesel mentioned that scenes from the next movie will take place on the German Autobahn.
The Fast and the Furious (film series) - Wikipedia, the free encyclopedia
The Fast and the Furious 6 (2013) - IMDb
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Bence film gayet güzeldi fakat araba sahnesinden ziyade modifiyeli araba sahneleri istiyoruz
Sonlara doğru hanın kızı lexusda yolculuğa çıkarması keyfe kederdi
Ayrıca müzikler şahane hemen indiriyorum link için teşekkürler
6.film çok sıkıntılı geçecek![]()
bir ara blackhawkdown filmindeyim sandım çatışmalar falan dedim yanlış filmemi geldikgüzel film olmuş beğenmedim yazanlar olmuştu neyini beğenmemişler çok merak ettim
ek olarak film deki muhabetler çok iyi maşallah kazasız belasız diyorum 18.serisini bekliyorum
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
elena benimde dikkatimi çekmedi değil![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)