Salon 3 14:00 16:30 19:00 21:30 salon7 15:15 17:45 20:15
Printable View
Salon 3 14:00 16:30 19:00 21:30 salon7 15:15 17:45 20:15
sinemada izleyemeyenler içinde kotu sinema cekimi ama biraz izlemiş olursunuz :
Hızlı ve Öfkeli 5-Fast and Furious 5 Rio Heis -(2011 ) Online Film İzle - DirekFilm.Net, Film izle, Film seyret, Direk izle, indirmeden izle, Online izle, filim izle, direkfilm, direkfilm.net, bedava film izle.
Akşam 23.00 Matinesine gidiyorum.Bakalım neler izleyeceğiz :)
yokmu giden bi yorumları alsak :)
bu arada sinama otoriteleri de çok anlar ya araba mevzularından :)
Akşam 9:45 sansına cinebonus'a bilet aldım bakalım eski seriler gibi buda güzel olucakmı..
tamamen aksiyon olmuş ama kaliteli film olmus iyi seyirler size:)
Beyler buluşup gitsek ya hafta sonu
Sağlam filme benziyo bakalım akşam izleyip görcez :)
Film suanda bitti carouselden canli bildiriyorum :D
Araba olarak zayif ama kurgu olarak tatmin oldum diyebilirim:)
film fena degil, araclar konusunda cok beklentiniz olmasin. biraz italian job biraz ocean's 11. aksiyonu kavgasi guzel. pisman olunmaz. iyi seyirler.
Araçlar konusunda beklentimiz olmayacaksa ne yararı var gitmenin :).Ama biz yinede gidelim 9'da sinemadayım inşallah
Diğer filmler gibi bol arabalı değil ama çok kaliteli :)
türkçe dublajmı :D altyazımı
Altyazılıdır gibime geliyor.Türkçe dublaj olsa tadından yenmez,gerçi altyazı olunca film ve oyuncuların ses kalitesi daha güzel oluyor
turkce olmasın abı ztn koskoca brian o conner ı kım seslendırıcek okan bayulgen mı mehmet alı erbıl mı haluk bılgıner mı :D bende en kısa zamanda gıdıcem fılme merak ettım.bu arada fılm 3D mi?
Bilmeden aldığımız bir bilette Türkçe Dublaj çıkınca sinemadan cıkmış bir kişi olarak tiksiniyorum ya Türkçe dublaj'dan.. :)
Filmde oynayan aktörün ses tonu falan olsun önemli gibime geliyor bana.. Direk içine ediyor türkçe dublaj..
Tabiki tercih meselesi bu.. Kişisel görüşüm bu..
Babamın yorumu ulan filmimi izliyim altyazıyımı takip edeyim :D