+1.000.000 :d :d :d
Printable View
arkadaşlarımdan aldığım bütün yorumlar olumlu çok güzel etkiliyici serinin 1 den sonra en iyi filmi diyorlar yarın akşam gidiyorum bende..
kesinlikle olmuş....
evet belki istediğimiz gibi içeriği tamamıyla hız ve modifiye deil ama konu oyunculuk süper ayrıca araba konusundada heralde serideki en çok araba kullanılan film bence seçenek fazlaydı :D
ben de biraz önce izledim ciddi anlamda keyifliydi
ya filmde dom bi cümle söylüyodu atarlı giderli, neydi o:D
şimdi geldim filmden...on numara bi aksiyon filmi..modifiye adına pek bişey yok ama kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim..
kesinlikle gidin izleyin , diğer arkadaşlarında dediği gibi 1. bölümden sonrakı en ıyı bölüm bana kalırsa
Şimdi bir çıkarım yaparsak esasında sıra 1-2-4-5 diye gidiyor ve şimdi Han nereye gitti filmin sonunda önemli olan bu :DEğer Han tokyoya gidiyorsa muhtemelen tokyo drift bundan sonraki filmin yerini alıp tokyonun devamı gelicek(seanla domun kalkış sahnesinden devam :D) Ama eğer Han tokyoya gitmediyse neler olur bilemem :D
o kasa sahnesi çok fazla abartı olmuş ama yinede izletio işte:D güzel film eskilerin toplanması falan güzel olmuş. brezilyanın gecekondu mahallelerini gördükce aklıma call of duty geldi:D
aynen o sahnelerde de direk aklıma o geldi kaçışlar damlar felan aynı :D
film bence güzeldi devamlı modifiye üzerine yoğunlaşmamış genel aksiyon içine sentezlemiş :D bence tokyo drifte bağlamaları için araya 1 film daha girer :icon_tup:
fırsatı olan gidip izlesin sahneleri yazıp şevk kaçırmak istemiyorum :hehe:
modifiyeden uzak olsada oldukça eğlenceli ve keyifliydi az önce izledim bende çok güzel
filmde bu arada ludacris kopardı :hehe:
genel ince espriler bombaydı ve dom reisin karizmasıııııı
film türkçemiydi eray