yeni corollada bile standart olmayan şeyler var standart olarak, hyundai accenti b ile c sınıfı arasına gömmeye kaliteyi yükseltmeye çabalıyor :) hemde fiyatını uygun tutarak pazardan pay kapacak, ben beğendim açıkçası :)
Printable View
yeni corollada bile standart olmayan şeyler var standart olarak, hyundai accenti b ile c sınıfı arasına gömmeye kaliteyi yükseltmeye çabalıyor :) hemde fiyatını uygun tutarak pazardan pay kapacak, ben beğendim açıkçası :)
Hyundai ve Kia kalitesini yükseltti baya , hem tasarım olarak hem donanım olarak güzel araçlar çıkartıyorlar
dizel otomatiği gelmiş olsa ciddi ciddi düşünürdüm bunu
getze verirlermi acaba aynı motoru :p
Değişik olmuş öncekı kasaya göre
Hyundai Assan’ın İzmit Fabrikası’nda üretilen Accent Era modeliyle birlikte satılacak olan Yeni Accent Blue, ilk etapta 109 PS maksimum güç üreten 1.4 litre hacimli benzinli motor seçeneğiyle ithal edilecek. Bu motorla birlikte 5 ileri manuel ve 4 kademeli otomatik şanzıman seçeneklerine sahip olan Yeni Accent Blue’da, Mode ve Prime olmak üzere iki farklı donanım seviyesi arasından seçim yapılabilecek. Yeni Accent Blue’nun 128 PS gücündeki 1.6 litre dizel motor seçeneği ise yılın ikinci yarısından itibaren sunulmaya başlayacak.
şu cümleye istinaden söyledim ama evet katalogda var görünüyor. napcez şimdi :D
Dizel manuel 6 ileri vites 128Hp.yazılım ile cok keyifli bi arac olur tasarımınıda cok begendim
türkiyede tutar bence linea satışlarını baltalar bence
Olmuş bu araç :)
Honda city'ye bakarsan ucuz ayrıca :)
guzel olmus bence araba
bi gelsinde bakalım model yenileyebiliriz ama otomatik hayatta almam bir daha