motor olarak baya araca kafa tutacaga benzıyor :D
Printable View
motor olarak baya araca kafa tutacaga benzıyor :D
128 hp gerçekten üzer :) eski motordan farkı nedir acaba bu motorun onu merak ettim bulamadım :S
kia'da da 128 lik dizel motor var. aynı motor galiba di mi?
tasarımı hoş olmuş canlı görmek lazım
genesis coupe ye benzetmişler
yok abi kesinlikle sıkıntı sorun yokda, hatta bnm arabada aşırı agresif yazılım var, 1.8 bar cont 2.1 bar peak, 1800 bar yakıt basıncı + methanolle yürüyorumda herdaim, ginede sıkıntı çıkarmıyor, yapmadığım kalmadı brake boostla kullanıyorum çoğu zaman
otomatikden dolayı 1.8 litre fazla yakıyor şehir içinde fabrika verisi bu:o
4 ileri tork konvertörlü eski tip raylı otomatik sollamalarda fln geç geliyor
%20 tekerlek gücünde kayıp oluşturuyor, otomatik şanzıman sayesinde dyno king oldum
ha bana sorsan dsg den daha iyi en azından istediğin viteste gidebiliyorsun ve torka daha dayanıklı, otomatikden nefret ettim
anlaşılmıştırrr. teşekkürler beyler :)
ix35 gibi on tasarımı arkadanda yeni elentra ya benziyor
bence başarılı olmuş ozellikle 1.6 dizel motor ciddi gozukuyor bi test etmek lazım :D
1.6 performanslı dizel motorlar hyundai kanka ya Türkiye'nin. Üretim yeri neresi bunun?
accent 1.6lt 128 ps 6 ileri manuel şanzıman ve 1160 kg ağırlık diyor ya :D
ama 100 kmde duruş mesafesi 43 metre..
Araç güzel olmuş ama benim aklımda başka bişi var.
Bu 1.6 128 hp 6 ileri motoru Getz'e koyarlarsa birde yazılım ile GTI kıvamında birşey olur.
bunlar çıksada eraların fiyatı düşse :D:D
diğer markalardaki kuzenleri gibi güvenlikte zayıftı baya, ncap'ta baktım yeni test bulamadım, sanırım daha iyi puanlar çıkarır ...
bence de daha dolu daha pahalı olması ve tasarımı ile rakip honda city seçilmiş gibi ... bana kalırsa da yanlış seçim :P rakip satmayan bi araba :) , bu sınıfta boş ve ucuz arabalar çatır çatır satıyor şirketlere filan .... teneke sünbüller, albealar, loganlar, aveo'lar, sanderolar satarken biraz zorlanacaklar gibi :)
2011 senesi içerisinde alınan araçların ilk 3 bakımlarında yağ değişimi ve yağ filitresi firmalar tarafından karşılanacak bilginize
yeni elantrada 2012de geliyor ondada bu dizel motor olacak
trafikteki araçlar hızlanmaya başladı :) 128 hp güzel değer zaten eralara yetişilmiyor :( Esp felande işin içine girince alınır bence bu araç..
Kırmızısı Alınır Güzel De Olur hani :) Beygiri De İyiymiş :)