ee nasipsiz ceza bile yenmezmişşş![]()
halo sorunu kokten cozmus
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
içimden bir ses sırf hız yapılmasın diye yapılmış bişey diyor... açıkçası eds olmayan ışıklara eds tabelaları koymalar vs
buda ülkemizin RADAR'ı
POLİS ARACI TABELASI BİLE CAYDIRICI OLUYOR
Türkiye genelinde birçok yerleşim yerinde dikkat çeken polis aracı maketleri, sürücüleri etkiliyor. Trafik Polisi aracı maketlerinin bulunduğu yollarda seyreden sürücülerden birçoğu, maketi ilk defa gördüklerinde yavaşlayıp, emniyet kemerini takıyor, yaklaşınca ehliyet ve ruhsatını kontrol için hazırlıyor.
Haber merkezimiz Balıkesir-Dursunbey arasındaki yol güzergahındaki trafik polis maketini gören meraklı sürücülerin ehliyet ve ruhsatını hazırlayıp maketin yanına geldiklerinde gözlerine inanamadı. Yaptıkları açıklamada “Son aylarda trafik kurallarına uymayanlara karşı artan trafik cezalarına bakıldığında, seyir halinde olduğumuz anda gördüğümüz maketten etkilendik. Gözlerimize inanamadık. Merak ettik. Yanına giderek inceledik. Hatıra fotoğrafı çektirdik. Keşke şehirler arasındaki devlet karayolları üzerine daha çok sayıda benzer tabelalar yapılsa. Bu uygulamanın caydırıcı olduğuna inanıyoruz. Bu projeyi düşünerek uygulamaya koyan fikir sahiplerini kutluyoruz” dediler.Ayhan KURT
ahahaha bende tam aksine görünce gaza yükleniyordum basıp geçem durdurmasın diye
sonra bi bakıyordum maket. boşuna kaçmaya hazırlanmışız.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)