Adam 10 numara ilan vermiş =) bence satılır bu araç..
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
vay be ne kadar yetenekli aracmıs.araba bizim yerimize manitayı avlıyormonifold tırnakları genisletilmis eksozuyla sekil yapıyor vsvs...
.anlamıyorum boyle sacma sapan ilan acıklaması yapanları.uyarılarınız icin tesekkürler
aıcbag spor yaylar![]()
bu yaylarda italyan üretimi mi acaba
![]()
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
aynısı benim başıma geldi, alan kişiye tüm kazalarını artılarını eksilerini söyleyerek sattım aracı. 2 ay sonra internette ilanını gördüm kilometresini düşürmüş üstüne üstlük 'kazasız değişensiz' diye yazmış. En çok koyanıda benim yaptığım tüm mod ve işlemleri kendisi yapmış gibi yazmış anlatmış.
bence sizin sattığınız rakamın çok üstünde rakam istemesi sizi rahatsız etmiş, onun dışındada arabayı alcak kişi kör olmayacağından ilanda yazılardansa araç başında aracın durumuna göre alır yada almaz, aynı şekilde o araçta boya olmayacağını ancak kör birisi yer, sonuç olarak siz sıkıntı etmeyin o rakamlara o görüntüdeki aracı zaten kolay kolay satamaz, forumdakileri uyardığınızı düşünüyorum ama bu forumdaki hiç kimsede o arabada olmayan şeyleri yiyipte o aracı almaz![]()
bu arabayı boyasız sanan olmaz zaten..
aractan sanırım bursada 2 tane var benzeyen benim arkadasta vardı aynsı aynı yerde yaptırmıslar galina bu ilandaki özelliklerde diger araca ağit kopyala yapıstır yamıs arkadas
Bunu yapan usta kör oldu.Hakiki Abart İtalyandır. Ustanın ameliyatı dahil araç 15.500 dür![]()
İlanın açıklamasından sahibinin nasıl biri olduğu anlaşılıyor ztn .
büyük küçük harfler.
bi artisliğin peşinde![]()
Tuğra kusura bakma ama fiyatla hiç ilgilenmiyoruz. Biz sattık gitti. İstediği fiyatı ister istediğini yapar. O fiyata o aracı satarsada alnından öperim. Ben bir markanın yetkili servisindeyim. Bize hergün neler geliyor görsen hak verirdin çünkü ülkemizde bu tarz yalanlara kanan insan sayısı çok fazla maalesef. O arkadaş o bilgilerler işten anlamayan kişiler tarafından kaale alınıpta yüksek paralara alınabiliyor. Buda tamamen bir hile ve dolandırıcılıktır. Bunu göre görede hiç birşey yapmadanda duramam. Kardeşim çocuğu nette yakalarsada soracakta. BEn bir iki siteye daha da yazdım sonuçta bu suça ortak olmak istemem.
yukarıda yazdım neler var neler. İşten anlamayan bir çok kişi bunu yutabilir. Mesela araç 1.4 vede orta donanımda bir araç vede bunun sporting sanacak insanlar var ama bilen bilir bu araç mk1 ve sporting ler mk2 kasalarda![]()
Arkadaşına sorarmısın nerde yaptırmış aracını ? Bu araç İstanbulda yapıldı vede yapan kişi kendi çizip fibercide yaptırdı. Başkada bu body yi yada başka parçaları kullanmadı![]()
beşyolcada bijon deliklerine bile port polish yapıyolar. hele etibank caddesine girerken özden yemek sanayiyi geçince aydın oto boya var, iç dış yıkamadan sonra adamlar iç dış boyama yapmaya başladı konsol direksiyon pedal ayna dikiz ne varsa boyuyolargözünü yidiği bursası
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)