-
geçmiş olsun tolga,üzüldüm vallahi :(
dürüst,işinin eri bir boyacı olduktan sonra sanayii de olur serviste...servisin avantajı hata kusur olursa telafisi kolay olur,peşinde koşturmazsın dışarıda birine verirsen sık sık aracın başına git muhakkak,titiz olduğunu anlamalarını sağla bence,Alllah kolaylık versin...
-
http://img861.imageshack.us/img861/6683/fotoraf0051.jpg
Bu görünen kısmı bide bunun devamı var öyle bir hırsla çizmişti ki kimin doğurdu belli olmayan şahıs aracın sacı meydana çıkmıştı boyatmadık rütüş attırmıştım o şekilde biraz binip sattık yeni sahibine.
bu arada çok geçmiş olsun sizi anlayabiliyorum ilk gördüğünüzde ki tepki ve çaresizlik çok kötü bir duygu allah daha kötüsünü yaşatmasın.
-
buyuk gecmis olsun serefsiz mi arıyorsuınuz memlekette dolu... allah hepsinin belasını versin.
-
Kıskançlık hat safhada...
-
Geçmiş olsun.. Böyle şerefsizleri hakkaten ıslatıp ıslatıp dövmek lazım..
Bir keresinde de bizim sokaktaki bütün arabaların lastiklerini patlatmışlardı.. Benim arabanın da tavanına yumrum atmışlar.. 2 tane ufak göçük vardı..
Hakkaten şerefsiz bunlar..
-
geçmiş olsun en uyuz olduğum durum kaplatmayı düşünmüyormusunuz ?
-
geçmiş olsun millet şerefsiz olmuş benim aracında kapısını çizmişler tesadüfen çizerken bi denk gelseydim kafasından ateş çıkartırdım o.çocuğunun.......
-
geçmiş olsun .
aynısı benim başıma da gelmişti
2008 yılında da evin önünde s13 ü stoptan ön fara kadar çizmişlerdi kimi yerde 2 sıra halinde.
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/9/9242.jpg
-
sagolun arkaaslar, bugun arabayi yikattim detayli bakmak icin yikamaci bile sasirdi bu ne abi ne bicim cizmisler bu anahtarla olmaz tornavidayla cizmisler dedi :) arabanin metaline kadar inmisler.
pazartesi servisle konusucam arabayi gondericem servise eksper gelsin baksin, pek rotusla falan kapanacak bir sey degil, kaplatmayida dusunmuyorum sonucta ayni rengi yakalamak mumkun degil kaplamayla...
kaskodan halledicem sonucta bugunler icin yaptiriyoruz bu kaskolari bosuna mi para veriyoruz senelerdir...
iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim
-
şerefz ya ne kadar küfür etsen az bunlara
-
-
geçmiş olsun. inşallah yapan bulur cezasını çeker(polisiye).
-
Geçmiş olsun Allah belalarını versin böyle mal düşmanlarının
-
geçmiş olsun, geceleri sokaklarda arabalara molotof atanlardan bir farkı yok bana göre bunların, soyacaksın bunları, çizdikleri aletlerle vücutlarını çizeceksin .uştların...
-
İşe yarar mı bilmiyorum ama bazı yöntemler var aslında.Tekrar geçmiş olsun.
YouTube - Sprayless Scratch Repair
-
-
geçmiş olsun.gerçekten çok sinir bozucu bi durum
-
-
daha yenı bızımde Ford Ranger pıkabı cızmısler bastan sona ve hıc bır parcasını es gecmemısler hıc boya yoktu aracta suan boyanması gerekıyor ama kıyamıyoruz cok zor bır durum yazdıklarını okuduktan sonra burdan agzımı doldura doldura andım serefsız evlatlarını buyuk gecmıs olsun