allah bunu ve bunun gibi yapanları beter etsin amin.
ama lastik indirenlere bişe olmasın:D bende kapının önüne park edenlerin lastiklerini indiriyorum:)
Printable View
allah bunu ve bunun gibi yapanları beter etsin amin.
ama lastik indirenlere bişe olmasın:D bende kapının önüne park edenlerin lastiklerini indiriyorum:)
çok geçmiş olsun ortalık resmen artık şerefsiz dolmuş,ne istersin yolda duran arabadan,ne zararı olur sana kenarda duran arabanın nasıl bi psikolojiyle bu adiliği yaparlar anlamadım,tekrardan çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun.Çizikler sadece rötüşla kapanbilecek kadarır umarım.
Bundan 8-9 sene önce arabamızın 4 gün kilti açık şekilde sokakta kaldığını bilirim yinede birşey olmamıştı.
geçmiş olsun..üzüldüm
Aynı o.cocugunun biri benim arabanın çamurluğuna şeker sürmüş taşlada resim yapmaya çalışmış.......Sözün bittiği yerde....küfürüm bedduam yetersiz kalır
geçmiş olsun :(
en temizi yetkli servis
Büyük geçmiş olsun..Sinir bozucu bir durum
Gecmis olsun..
boyama yerine folyo yaptırsanız daha iyi olur folyo yaptırmadan öncede foto ve video filan çekin satarken sıkıntı yaratabilir bu durum.piyasa malumunuz :)
çok geçmiş olsun memleket dolu gerçekten benımde arabamın üzerine yazmadıkları küfür kalmamıstı mahalleye girmeye utandım anasını satayım ulan kime ne zararımız var anlamadım gitti şu an buraya yazmadıgım okadar küfür varki anlatamam .
Geçmiş olsun..Kişilik bozukluğu olan biridir diye en hafif ve basitinden nitelendirmek lazım o çizen şahsı.. tüm küfür edenlere Teşekkür butonu koymak lazım
Kuduz itleri zehirlemek gerek....
Sindirimsiz, nerede yasadiginin farkinda olmayan insan cok...
Buyuk gecmis olsun... Iyi boya yapan servislerde var arastirmak lazim... Serviste boyaninca detayli rapor yazdirilir en azindan oyle kayda gecer...
Kapi degilde benim otoparkin onune park etmis gecen biri sabah 2 saat adam aradim acil bisey olsa olduk yani... Bide demezmi nereye parkedecektim baska diye bole dayilanarak..
geçmiş olsun, bnm ve okuldan yakın arkadaşımında başına geldi yeni
Geçmiş olsun.
aynısını yaptılar banada abi geçmiş olsun sağ ön çamuluk sağ kağı sağ arka çamurluk bagaj stop sol arka yçamurlukta bitirmiş çizmeyi oçları
gecmıs olsun en korktugum sey ... ama yakalarsam neolur bılemem tabı
Geçmiş olsun.
allahı yok onların ipnenin çocukları
ben 1 haftalık sıfır araba ile oldu aynısı yıkamışımda siyah cillop gibi parlıyor sen tut apartmanın önüne çekmişim diye sanki anasını sikmişim ole bi kini varmış gibi bana anahtarı takmış hemde kökünü kazıya kazıya başımdan aşağıya kaynar su dökülmeze döndüm