Geçmiş olsun , yapanlarada yazık zavallılarmış , araba çizmek ne demek ya
Geçmiş olsun , yapanlarada yazık zavallılarmış , araba çizmek ne demek ya
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
dün akşamda bizim komşunun arabasının ön camını kaldırım taşı ile patlattılar kocca bir eşek ölüsü gibi göcük oldu cam ve laztikleri şişlemişler piyasa cidden o.ç. dolmuş bunlar imalat hatası imalat hatası arkadaş anaları doğurmamış resmen mıçmış bunları söylencek bişi yok gerçekten ele geçirilse ı love şiddet derim.
Sağda solda konuşanlar varmış Tolga kaza yaptı diye, onlara allahlarından bulsunlar düyorum.
arabanın çizikli resimlerini koyayımda laf anlatmakla uğraşmayayım
[IMG]http://img859.imageshack.us/img859/4695/82599261.jpg[/IMG
![]()
ya cidden ben konuyu okuduğumda aklımdan hiç öle bir şey geçmedi yapanlara küfür ettim sadece milletin kalbi ne kötü arkadaş.adamların içi s....kişiyo boklamak için birbirlerini ben duyuyorum artık utanır oldum...
söyleyecek bişey bulamadım bunu yapan şerefsizlere tekrardan geçmiş olsun
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
senin için titresin aman bişey olcak diye binmeye kıyama g.tverenin teki gelsin bunları yapsın..
nasıl bir dünya arkadaş...
no car no fakin fuel
çok yavsak birisine denk gelmişsn...
sölenti çıkaranlarıda zaten hiç anlamıyorm arabayı vursa nolur çizdirse nolur mal adamın zaten... alıcıyasn gelir baktırırsın öğrenirsin ne boş adamlar var.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
En beğendim typerlardan biriydi.Nazar diyelim çok geçmiş olsun abi içim cız etti yemin ediyorum.Allah bin belasını versin şerefsizin
Tolgacim gecmis olsun cok uzuldum yazik olmus, bende bikac kere gormustum ncm yi sislide park halindeyken sasirmistim nasil disari birakmaya cesaret ediyor demistim kendi kendime enazindan sisli gibi biryerde cok kalabalik ve dar soskaklardan olusan bir lokasyon sonucta oralari
TeamPASAOGLU
geçmiş olsun gören eden yok mu dostum? yakalasanda bi guzel ezsen kafasını.. Bu tur insanlar gerçekten dövülmeli hemde öyle döveceksin ki ibret-i alem in içinde bir daha aklından geçirebilecek mi bakim aynı şeyi yapmaya..
US Performance
Bunu en az yapanlar kadar arkadan konuşanlar da terbiyesiz..
Türkiye'deki 2. el alım-satım dalavereleri insanları paranoyak yaptı sanırım.. Tekrardan geçmiş olsun..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)