1042 - Söyleyecek laf bulamıyorum
1042 - Söyleyecek laf bulamıyorum
Facebook paylaşım platformunda yayınlanan bir videoda Vezirköprü Darıçayı Alan köyü sakinlerinden Aziz Zengin,Arif Çakar ve Nefise Çakar isimli şahısların savunmasız bir köpeği elektrik direğine bağlayarak dakikalarca sopayla öldüresiye dövdüğü görülmektedir.
Bu kisiler, 5199 sayili yasayi ihlal etmekle kalmayip ayrica insani ve ahlaki olmayan bir davranis sergilemektedir.
Bu olaydan 3 gün sonra köpek ölmüştür. Köpeği döven kişi ve annesine İl Çevre Müdürlüğü tarafından 400TL para cezası uygulanmıştır. Edindiğimiz bilgilere göre bu akli dengesinin bozuk olduğu raporu alan kişiye ailesi tarafından koyun karşılığında köpek temin edilmekte ve bu şiddeti onlar üzerinde tatmin etmeye devam etmektedir.
Yani bu bir kereliğe mahsus bir şiddet değil, düzenli olarak devam eden seri şiddetler dizisidir.
Bu videoyu çeken kişi aynı aile tarafından taciz edildiğini belirtmektedir.
Bilindiği gibi sahipsiz hayvanların da hakları 5199 saylı kanunla korunmaktadır.
- Bu nasıl ana ?
- Madem bu şerefsizin akli dengesi bozuk yatır tımarhaneye
- Videodaki köpekle sınırlı kalmamış olay. Kimbilir kaç kez yaşandı bu vahşet
- Ayıbı belgeleyenleri de tehdit etmekten çekinmiyorlar.
Üşenmeyeceksin gidip o köpekcikler nasıl can verdiyse bunları da Allah
yarattı demeyip aynı şekilde döveceksin. Bunlar insan mı ya ?
psikolosimi bozukmuş gelsin kendisi buraya ske ske akıllandırız biz bunu kanı bozuk yavşaklar
İşlem Tamam Gönderildi ...
bunu köpek ciftliğine kapat kimin gücü yeterse artık
2408.
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
işlem tamam ağır o. çocuğu bunlar..
izleyemiyorum boyle videoları ama kayıt yaptım ...
ALLAHIM BU KİSİLERE ELBET BİR GUN BUNLARIN HESABINI SORACAK!!!
azımı bozmak istemiyorum...
bende bi köpek sahibi olarak dilekçeye ismimi yazdırdım umarım bi faydası dokunur bunun gibileri gereğini yaparlar.. videoyu izlemedim açamadım...
2752 Oğuzhan Kılıç
3145
hangisi hayvan acaba? nasıl vericekler hesabını zamanı gelince..
daha dün 12 yaşlarında 3-4 çocuk boğazna ip bağladkları köpeği taşlıyorlardı bağarınca veletler kaçtı boğazındaki ipi kestm köpeğin o gözlerdeki ışık sevgi pahabiçilmezdi arabaya bindirmedi yapıştı bacağıma boğuştuk 10dkgerçekden akıl almayan işler
teşekkürler arkadaşlar.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
Konuyla ilgili yeni gelişmeler var:
HAYTAP Temsilcisi Gul Turan, Samsun Valisi Huseyin Aksoy ile gorustu. Sn Vali Vezirkopru cinayetini seyretmis ve bu vahset demis
Sevgili Arkadaslar, HAYTAP Samsun temsilcimiz Gul Turan su anda Samsun Valimiz Huseyin Aksoy'un yanindan cikti.Sayin valimiz bizim kendisine HAYTAP olarak yolladigimiz muracaatimizi ve oradaki LINKI seyretmis. Bu olay gercek bir vahset cok uzuldum demis.... Gul Turan daha sonra detaylari yazacak ama ben telefonda anlattiklarini sizinle paylasiyorum: 1. Sayin Valimiz Vezirkopru Kaymakamini arayarak SAVCILIGA SUC DUYURUSUNDA BULUNULMASINI ve Sayin kaymakamin konuyla bizzat ilgilenmesini istedi. 2. Il Cevre Mudurlugunu arayarak "Cezalarini almislar ama baska ne yapilabilirse mutlaka yapilsin" dedi. Bu arada Il Cevrece bu uc kisiye 369 ar tl yani toplam 1000 tl ceza kesilmis ve hemen tahsil edilmis. Gul hanim makbuzu bizzat gormus. 3. Sayin valimiz il saglik mudurlugunu de arayarak, muracaatimizda yer aldigi gibi, kisilerin kontrolden gecirilmeleritalimatini verdi. 4. Temsilcimiz Gul Turan icin sali gunu Vezirkopru Kaymakamindan randevu alindi. 5. Samsun Muftusu ile de en kisa zamanda hem Vezirkopru hem de diger ilcelerin cami hocalarinin toplanarakhayvan haklarina iliskin bilgilendirme ve Islamin hukumlerinin vatandasa yogun bicimde anlatilmasi organize edilecek. Milli Egitim Mudurlugu ile de gorusulecek.Arkadaslar, lutfen herkes ister asagidaki yazismaya katilsin, isterse baska formatta hazirlayip yollasin, ama ilgili tumkurumlara binlerce mail gitmeli. Biz faks ve kargo ile de yolluyoruz. İmkani olan da fakslarsa daha da iyi olur,HAYTAP/ DOHAYKO
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)