160lık çok daha iyi aradaki farka değer..
Printable View
160lık çok daha iyi aradaki farka değer..
Performans tabii ki önemli. Teşekkürler bilgiler için. 160lığı bir test edelim bakalım.. :)
performans onemlı dıyorsan hıc 122lıge bulasma,stock dsg7 160 lık golf ıle 125 lık yazılım,cut out,fıltrelı leonun arasında dunya kadar fark oluyor(6-7 boy uzunda belkıde fazlası olcaktı)
Ayrıca dsg7 nın 250nm ye kadar kaldırıyor muhabbetı baslı basına sehır efsanesı,daha oncede foruma buyuk turbolu ıbıza cupra vıdeosu eklemıstım,adamlar yurt dısında yazılımını yapıyor torku da artıyor canavar gıbı kullanıyolar.Sanzımanın kuru tıp olması seslı calısmasına neden oluyor ama bu da golf un ses yalıtımının kalıtelı olmasından dolayı duyulmuyor:)
Her sanzımanın oldugu gıbı bu tıp sanzımanında dayanma lımıtı var...
Bunu net bır rakam vermek ıle acıklamak cok zor ancak cok yuksek NM lere cıkıldıgında,kesıklık baslıyor bellı devırlerde.Bazen dırek olrak korumaya alıyor ve arıza ısıgı yakıyor,ozaman sanslısınız ancak genelde balatalar yanıyor...
Kıranda cok.Genelde bu yazılımın bellı kısıtmala olmamasından yada kullanıcının cok fazla gucler almak ıcın taktıgı parcalardan oluyor...
122HP lık motorun uretım amacı,Maksımum ekonomı,mınımum CO2 emısyonu ve vergı...
Yanı her hangı tadılat ıle alınan gucler bu aracın alt yapısını cok fazla zorlayacaktır.
Ozellıkle soguta ve yaglama sıstemı cok basıt,bunun ıcın fazla para ve teknık ugras gerekıyor.Tabı saglıklı ve uzun omurlu kullanım ıcın...
160 lık kıyaslamak bıraz yanlıs cunku motor cok farklı.
Butce musaıtse,160 lık tercıh edılmelı sahsı gorusum...
Teşekkürler bilgileriniz için. Polo gti'da karar kıldık siparişimizi verdik. İyi mi yaptık kötü mü bilmiyorum ama.. :)
bence harika bi karar vermişsiniz. ;)
hayırlı olsun.
Polo Gti çok yerinde bir tercih :) Şimdiden hayırlı olsun :)
Al gelde tercihini test edelim.Doğru mu olmuş yanlış mı o zaman yazarım :)
merak ettim su 160 ları.varmı ankarada bi denesek
Sıvas yerıne Istanbuldan teslım alın,dırek dogusla gorusun...
Ayrıca 100 gun yanı 2,5 aysonra Hazıran teslımı 2011 arac hıc fızıbıl degıl,2 ay bekle,2012 olsun...
İstanbulda'da aynı şekilde Erel üç ay sonraya teslim süresi veriyor.
Teşekkürler iyi dilekleriniz için.. :)
330la çıkarsan ayıp edersin. sana yakışmaz abi + pis söverim :D
Ben 4 kapılı sipariş verdim hem kullanılabilirlik hem de 2.el açısından. Yakın zamana kadar tek kapılı araçlar tercihimdi ancak önümüzde yakın zamanda evlilik göründüğü için böyle bişey yaptık.. :)
Max 100 güne teslim edecekler..
Teşekkür ederim Caner'im. Biz Çağatay'la beraber saymaya başladık zaten.. :D
Sivas'taki satış temsilcisi çok yakın bir arkadaşım. O yüzden buradan verdik siparişimizi. Model olarak da çok bir dezavantajı olacağını düşünmüyorum. Trafiğe çıkış tarihi 06-2011 görünecek zaten..