Bugün yolda 4 kapılısını gördüm. 60 yaşında bir amca sürüyordu ve hakkını vermeyi bırak o kadar kötü sürüyordu ki indirip elinden alasım geldi. :hahaha: Bence oldukça güzel duran bir araç. Güzel seçim, şimdiden hayırlı olsun :icon_tup:
Printable View
Bugün yolda 4 kapılısını gördüm. 60 yaşında bir amca sürüyordu ve hakkını vermeyi bırak o kadar kötü sürüyordu ki indirip elinden alasım geldi. :hahaha: Bence oldukça güzel duran bir araç. Güzel seçim, şimdiden hayırlı olsun :icon_tup:
polo gti 180hp gücüyle alayını (vw grubunun 160-170hp lik araçlarına :) ) geçiyormuş, doğrumudur? ben o para poloya verilir mi diye düşünüyordum ki okuduklarım, duyduklarım gaz veriyor :)
2012 ler Agustosdan ıtıbaren teslım edılıyor...
Eskıden Hazıranda gelen araclar oluyordu ama o ıs kalktı...
şimdiden hayırlı olsun. fiyat olarak ne kadara gelicek?
anca onla zorlarsın zaten ;)
Bugun Mequartz da(mudur ;) ) 700km de Polo GTI vardı,kesınlıkle seat cupradan yakısıklı duruyordu...
ibiza cupra baya çoğaldı zaten..
neyse kaça aldıysanız ucuza almışsınız hayırlı olsun. :)
4 kapı olmasaymıs araba 670 lıra cepte kalıcakmıs :)
araba 30 milyar vergisi 20 milyar :)
full+full+full...
Bu lısteden ne kadar ıskonto aldınız??
İskontoyu teslim alırken yapacaklar. Sizce ne kadar iskonto alsam iyi?
ıskontoyu sımdı yapmaları gerek,yoksa mal geldıkten sonra pazarlık gucunuz kalmaz kı???
Istersenız Dogustan fıyat alabılırım...
Siz de bir fiyat alın bu formla isterseniz bakalım ne fiyat verecekler?
ötv'ye bak 11.388 TL :tapedshut
hayırlı olsun çok güzel bi araç gidişini bocanegradan biliyorum harika. ben de aracımı sattım alıp almama konusunda çok gidip geldim önümüzdeki tarihlerdeki evlilik beni korkuttu rolantideyim hala:)