yazık o hayvanlara ya alıp besliycem diye telef edip günahını almayın arkadaşlar bırakın onları yakalayıp satanlar düşünsün.
yazık o hayvanlara ya alıp besliycem diye telef edip günahını almayın arkadaşlar bırakın onları yakalayıp satanlar düşünsün.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
albinosu falan da var bizim bir arkadas merak sarmistida cok pahali diye vazgecmisti allah kolaylik versin
abi ama bizim kedi normal degil 7 kattan atlıyo, eve cıkıyo tekrar atlıyo falan sacma sapan huyları var, perdeye tırmanıyor, en üstüne ordan atlıyo üstümüze falan..
Poşetten cubuk kraker alıp yıyor, en sevdıgı yemek burger king steak house patisiyle bölüp agzına patısıyle götürüyo falan ınsan gıbı bı seyelımızı ayagımızı parçaladı acayıp hiperaktif
bısı olmaz kanka bızde
abı walla sunu en son yazık edıcek ınsan kız arkadasmdır cünkü kedısı bıle sokak kedısı ve baktıgı 30 tane falan kedı-kopek var mahallede yürüyemıyoruzBu kirpi olayıda araba üstnden geçtı bı kiprpinin sonra götürdük pet hospital a falan ama nafıle ölmüş hayvan ordan cıktı
![]()
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
yok ben kız arkadaşın için söylemedim, gerçekten alıp canı gibi bakan insanlar var tabiki ama yinede kirpiden bahsediyoruz vahşi bir hayvan, ne kadar iyi bakılsada kendi doğasında mutlu olabilecek bi hayvan. Aynı şey kuşlar kertenkele yılan vs. gibi hayvanlar içinde geçerli. Zaten evde bakılcak pet hayvanlar var kedi köpek vs. gibi. Vahşi hayvanların bi kafese yada faunusa hapsedilmesi beni çok üzüyor.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
kesinlikle haklısın ama kirpi zor bi hayvan ve cok dıkkat gerektıroyor mesela cok fazla salyangoz yememesı gerekıyormus yoksa bagırsak sıstemı bozulup bır daha gerı dönüşü olmuyormuş vs vs cok yardım destek ıstedık herkesten ama bakalım tabı sımdılık alıcaz gıbı gözüküyoyani dogada yaşarkende cok tehlikeli bir besin tüketme grubunda bu hayvan. evdeyken süt müt ıcmemesı gerekıyor mesela..
Kendısı bıde kosuyolunda, ormanlık bı bolgede yaşıyo bu mevsimde 2-3 kırpı görüyoruz haftadaama hepsı maşallah tosun gıbı
Oda cok heves ettı işte bakalm kısmet
![]()
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
Sercan olm o sizin kedi 7. kattan atlıyıp tekrar cıkıp tekrarmı atlıyor uhahuauhauhauhahuahuauha olm yarıldık burda yeşimle onun kedi olduğuna emınmısınız![]()
Bende baykuş bakmayı düşünüyodum ta ki yurt odamın karşısındaki ağaca peydah olana kadarYavruları ve kendisi sağolsun bütüngece susmuyor
Gece cama çıkamaz oldum pis pis bakıyo
![]()
Legen...wait for it...dary!
kirpi beslemenin teknikleri)Mükemmel Sünger ve Kirpi videosunu izle - Reklamlar - Mynet - Video .zor iş kirpi beslemek....alaah kolaylık versin..
bende akvaryumun yanına kuş almak istiyorum 12 yıllık muhabbet kuşum olunce kendimi boşlukta hissettim![]()
ama bu sefer büyük birşeyler istiyorum papağan gibi karar veremedim tam olarak![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)