unutulmaz temra reklamı
şimdiki toyota reklamını bozar
Fiat Tempra Reklamı - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
unutulmaz temra reklamı
şimdiki toyota reklamını bozar
Fiat Tempra Reklamı - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
İlk tempram 1.6 sw ak idi, dedemin 1996 da sifir aldigi 2.0 16v sw ye gozumu diktim ve 2004 de almistim. Su zamana kadar kac arabam oldu, inanin 2.0 16v nin o aslan kukremesi sesini hicbir yerde bulamadim. Sattigima da pismanim, simdi apachinin birini eline dusmus, gordukce uzuluyorum.
Cok ozel bir arabadir, motor gucu olsun, icine buzdolabi sigan sw hacimi sag olsun. Benim impreza ve symbol un koltuklari bile yatmiyor be![]()
Bmw 320i-318is karşılaştırmasını da soranlar olmuş ama maalesef elimde yok.Daha doğrusu bu görseli bulduğum kaynakta yok.![]()
babamın çok uzun yıllar severek bindiği bi araçtı bizde de tempra sx-a vardı beyaz renk,,,benimde ilk ehliyetimi aldığımda acemiliğimizi attığım araç diyebilirim,,,bende o yüzden her zaman özel bi yere sahip olucaktır,,,ilk aldığımızda cidden o digital göstergeler olsun donanımı olsun çok keyifli ve heyacan verici bi araçtı,,,bu 2.0 ie ler zaten kesinlikle efsane,, ses olarak boşluğunu doldurmak ancak HGT ye nasip oldubu arada paylaşım içinde teşekkürler bi çok kişiyi eski günlerede götürmüş oldunuz böylece................
bizimde sx imiz vardı taş gri yeşilimsi bir renk 94 modeldi yaş 6-7tüm yol boyunca göstergeleri seyrederdim yeşil turuncu economy power ısıgını
.arkadaşımın babasıda sxak almıştı cok kıskanmıstım ozamanlar içini falan farklı görünce
![]()
1881 - 193∞
biz ilk tempra lardan alanız ...
90 yılında sıpariş verdik araç italyada yapıldı 91 de bize gelmişti bi kaç sene sonrada TR de üretilmeye başlandı.Zamanına göre bi kaç gömlek üstün araçtı verdiğimiz para ve bekleme helal olsun![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
o zamanlar bırak temrayı şahin için bile 2, 3 ay bekleniyordu![]()
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
Taramayı yapan benim eğer dergiyi bulursam bmw testinide paylaşırım. Kısaca test sonucu isteyen olursa performans olarak arada pek fark yok ama sportiflik için 318is ağırbaşlı esnek kullanım için 320i tavsiye ediliyordu.
http://img17.imageshack.us/img17/2066/tipoctbr.jpg
__________İŞTE SAPIK MANİSALI!__________
Güzel paylaşım teşekkürler..
Annem atmasa yerden 1 metreden fazla dergi arşivimiz vardı o zaman.. Siz bunlarla adam olmazsınız dedi attı![]()
Paylaşım için çok teşekkürlerHer modelinden vardı bizde aldık bindik sattık S,SX,SXA,SXAK,i.e CAT her modelinden oldu kapının önünde noktayı 2000 li yıllarda tipo coupe ile koymuştuk gerçekten canavardı
![]()
Ayrıca 93 yılında çalınan sıfır tempramıza 2005te kavuştuk o ayrı bir konu tabi![]()
Tam beygiri nedir bu aracın 130 mü 150 mı hafif ve güçlü olmasına rağmen neden iyi gitmiyor Türkiye'de yukleyen varmi sonucları nasıl oluyor Avrupa'da 700 hp ye kadar yüklediklerini duymuştum dogrumudur bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
abi konuyu okurken arabayı sattık uğurlu geldi herhalde teşekkür ediyorum![]()
53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)