User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: 307 genel bilgi, bakım, kronik sorun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 yil 80 bin kmdir kullaniyoruz. Buyuk sikintisi olmadi ici genis oturma pozisyonu mpv tarzi yuksektir. Surus dinamikleri pek basarili degil fiesta surus olarak cok daha zevkli kalir yaninda.1.6 hdi 110 istanbul ici vs ortalama tuketim 6 lt sabittir hep, uzun yolda rahat olmasina karsin kisa sanziman yuzunden biraz motor sesi ve tuketim fazladir. Aile icin guzel kani kaynayanlar icin biraz vasat bir araba( xsi haric) fiyat olarak 1.6 lar 22 23 civari olmasi laazm 90 hp olan modellerinde hizlanmasi falan gayet iyi hatta ilk 3 vites tamamen ayni gidiyorlar diyebiliriz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kroniklere 110 hp olanlarda bulunan hareketli volan sesi, titresimide eklenebilir bir zaman sonra kavramada sorun yaratiyor 600 tl civari parca fiyati baski balata ve degisim ile 1000 tl yi buluyor.1.4 hdi ve 1.6 hdi 90 da olan volanlar sabit oyle bir sikinti yok.

se®k@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emp:) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kroniklere 110 hp olanlarda bulunan hareketli volan sesi, titresimide eklenebilir bir zaman sonra kavramada sorun yaratiyor 600 tl civari parca fiyati baski balata ve degisim ile 1000 tl yi buluyor.1.4 hdi ve 1.6 hdi 90 da olan volanlar sabit oyle bir sikinti yok.
    Edit: Dizel olmasını göz önüne almamısım.. Silinebilir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oconner__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi alıcaksan 1.6 hdı 110 luklarından al 1.4 hdı ler rampa çıkmıyo gitmiyo bizde vardı valla güzel arabalar cd çaları bozulur genelde hepsinin
    +5500 arkadasımda var halen 2senedir satamıyor aldıgına bin pişman tam bir eziyet 1.4 hdi rampa çıkmıyor cd çalar - changer varsa bozuluyor 90000km de şanzuman indi v.s v.s

xerhnuyrx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 307 var sanroof da sıkıntı yok arka amartisorlerden cukurda sesler geliyo sinyal kolu sapıtabiliyo cd calar arızalı bunun dısında sıkıntısı yok araç 1,4 5 kişi ile dik bir rampada 2. viteste hızlanabiliyorum aracın cekişi iyidir fakat genelinde ağır tabi şanzımanda da sıkıntı yasamadım arac 98k de. aracın hızlanması da gayet güzel akrabamdaki 1,6 ile rahat gidebiliyorum 130 a kadar tabi

gorke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slmlar kismetimizde 2003 otomatik tecnoplus 1.6 varmis. Cok memnunum. 1,2 sorunum var. Sol sinyal kolu bozuk. Arka amortisorlerden cok az ses geliyor. 64binde arac. Cok fazla memnunum su anda. Bide cdchangeri bozuk 
    Sakin güç...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde 2005 model xs sunrooflu 1,6 hdi 110 luk vardı. Zaten 307 lerin arkadan gelen ses kroniktir ama çok aman amanda bir sıkıntısı yoktur ki ben hep yaylı kullandım bozuk yola girmediğin sürece sunroof su alıodu bendede. Onun haricinde benim aracın kmsi fazlaydı ve turbo bozmaya basladıktan sonra iflağ olmadı ve yaklaşık 10.000 lirayı yedi yine iflağ olmadı sattık. Ama konfor rahatlık iç mekan dizaynı olsun gerçekten kaliteli bir otomobil hissi veriyor ve uzun yoldada insanı fazla yormayan bir araç yakıt olarakta gerçekten çok çok az yakan bir araba. Sonuç olarak gerçekten düşük km li ve bilindik geçmişi belli bir araç alırsan çook uzun süre arabalık yapıcak bir arabadır kendisi. Tüm kötü yanlarını görmezden gelirsem memnundum ve hala bazı zamanlar aradığım bir araç.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)