User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
38 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Torba Yasa Yapılandırma ?

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende arabayı satarken alakasız trafik cezaları çıkmıştı... yapılandırdık 760 liralık trafik + MTV ye yaptığı indirim 30 liraydı + taksitlendirme saçmalığı var ***** 36 aya kadar uzatabiliyorsunuz borçlarınızı... ve aracın temiz kağıdı lazımdı o gün.... bana bir belge doldurtular 1 hafta sonra sonuçlanıyor dedi ne anladıysam aynı gün arabayı satmam gerekti gittim bütün borcu tek seferde sildim temiz kağıdımı aldım bazıları için anlamsız bir uygulama ama bazı çok büyük vergi borcu olanlar için güzel bir uygulama taksitlendirme olayı ama 1 2 ay geciktimi çok yüksek faizler bindiriyorlar haberiniz olsun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elimde ceza makbuzu olan 12-13 ceza toplamda 20ye yakın cezam vardı onların hiçbiri çıkmadı sadece geçen yıl yediğim 2 radar cezası çıktı, yapıcak bi seçenek kalmadı yapılandırmaya verdim cuma günü sonucu alıcam.. 3bin -4bin civarı ceza beklerken 700lira ile yırttık gibi görünüyo, bugün o cezaların üstüme kalmasına aşırı derece kızsamda af olayı iyi bişeymiş

cemsultan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    120 tl ve altındaki cezalar otomatik olarak silindi, o yüzden çıkmamıştır, geçmiş olsun.
    - 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen dünyalar kadar cezam vardı ama karşıma çıkan birtek 2005 yılında alkolden yediğim ceza oldu birde halen kurtulamadığım motorsikletin mtv si

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim birşey çıkmadıda annemin sigortayı şirket uzerinden bizimkiler uzun sure yatırmamışlar

indirimle 35bin tl çıktı lanet neyse odedik bitti cooper s i biraz dha ertelemek zorunda kaldım

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim birşey çıkmadıda annemin sigortayı şirket uzerinden bizimkiler uzun sure yatırmamışlar

indirimle 35bin tl çıktı lanet neyse odedik bitti cooper s i biraz dha ertelemek zorunda kaldım
    indirilmişi mi 35 000 ? ,, indirimsizi ne kadardı?Halamın sigorta borcu 18000 den 5500 e indirmişlerdi geçtiğimiz hafta.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    indirilmişi mi 35 000 ? ,, indirimsizi ne kadardı?Halamın sigorta borcu 18000 den 5500 e indirmişlerdi geçtiğimiz hafta.
    70-80bin tl vardı sanırım ahah şaka gibi ya

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Torba yasa tekrar çıkmış,

şimdi diyorki ilgisine tebliğ edilmemiş 120 TL altındaki idari para cezaları silinecek..
    -bu 120 TL ana para mı yoksa faiziyle birlikte olan tutar mıdır?
    -birde ceza illaki tebliğ ediliyor, tebligat alanların cezası silinmeyecek mi? ne saçma iştir..
    Bazı tsi lar doğuştan şanslı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen sefer bu rakam anapara olarak dikkate alındı

valla resmi gazetede yayınlandığı an bağkur sigorta vergi dairesi ot *** ne varsa temizleyeceğim

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    28.07.2013 de ceza kesilmiş ve 01.11.2013 de muhtarlığa bırakıp kaçmışlar, bana da 2 hafta önce iletti muhtarlık daha doğrusu cumhurbaşkanlığı seçimlerinde pusula almaya gittiğimde Trafikten gelmiş bir belge var deyip elime tutuşturdu, ana para 166,00 imiş fakat bugüne kadar 83,00 tl faiz birikmiş ve şuan 249,00tl borç var, şimdi bu yasa Resmi Gazetede yayınlanınca bu borcun anaparası mı alınacak yoksa tamamı üzerinden taksitlendirilecek mi? Bilen var mı?
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

delta0o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anapara uzerıne ufak bi orandan faiz hesaplayıp taksıtlendırılıcek..
    TeKS@S

Kutluhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün bi gib.gov bakıyım dedim ne var ne yok diye bakmaz olaydım, sorun: ruhsatı benim üstüme olmayan 2005-2008 yılında kullandığım aracın plakasına ceza yemişiz benim tc girince çıktı. tutar: vadesi gelmiş vergi aslı borcu 265 tl + gecikme zammı 530 tl = 795 tl evlad acısı bi trafik cezası çıktı tabi aracı sattık biz teee ne zaman bu ceza ne yapabilirim ?

2 ) hgs bakayım dedim birde 17/06/2014 de 15 tl geçiş ücreti ceza 165 tl indirimli ceza 127 tl bunun gibi x2 tane daha var birde 25/07/2014 tarihine ait 4.25 tl den 46.75 tl olarak x3 tane daha geçiş cezası var hepsi toplam 470 tl indirimli hali 363 tl bu geçiş cezalarının ana parasınımı indirimli halinimi ödeyeceğim ? veya bu torbayla affla vs. daha uygun bişeyler çıkartırlar mı ?

3 ) postacı 3 gün önce 172 tl radar cezası getirdi sağolsun bankaya gittim indirimli şekilde ödeyim dedim ceza başka aracın üstüne gözüküyor ödeyemedik bu sorun nasıl çözebilirim. (başka bankaya gidip denemem lazım yarın belki başına gelen vardır diye yazdım)

ersandeniz
    Misafir
    benim sattığım aracın mtvsi bana gelmişti, aracın bağlı olduğu vergi dairesini aradım, e-devletteki devir tarihini söyledim, incelediler, düzelttiler, yeni sahibine geçti, bir deneyin şansınızı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yapılandırma olayı ınternette yapılıyor mu? sağolsun kyk borcum çıktı
    Bazı tsi lar doğuştan şanslı

timmaah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bnm de bitane 75 liralık ceza varmış gecikme zammıyla 115 görünüyo şuan bu otomatik olarak mı silincek acaba yoksa gidip biz mi söylücez.
    bide geçen ay kask takmamaktan gelen 6 adet cezayı mal gibi yatırdım 60 liradan.. demek ki yatırmıcan salak durumuna düşmücen bu memlekette
    no car no fakin fuel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hacı abi o cezalar yeni tarihli ise kapsam dışı zaten yanlış biliyorda olabilirim ama nisan ve öncesine ait borçlar için yapılandırma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde 7300 tl kdv ve stopaj borcum var aracin ustunde haciz var bu borctan sebep.

Ana parasi 3500 tl civariydi yanlis hatirlamiyorsam.

Birde bagkur borcum var 5 yillik neredeyse hic odemedim tutarini bilmiyorum ama onuda taksitlendirmem gerek.

Kendimi sifirlamam gerek devlet disinda bankalar da dahil kimseye bircum yok su devletten de kurtulursam direk ev olayina giricem

Soracagim; bu bagkur ve kdv stopaj borclarimin faizleri dusecekk mi ?
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    +1 bende 2008 den beri bağkurluyum ve hiç ödemedim 20 küsur binlira borcum var yarıya yakını faiz falan işlemiş ne kadar ödemem gerekir bu torba yasayla beraber

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler bence net yerıne vergı daıresıne bı ugrayın orda vezneden nedır ne degıldır öğrenın derım,bende de var bagkur borcu ınternetten hıc bısey bulamadım dogru durust,herkes bısey soyluyor , keko muhasebecının bıle haberı yok hıc bıseyden,en guzelı 1e1 vergı daıresınde ogrenıp orda taksıt vs yaptırmak .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)