Başlıkdanda anlaşılacağı gibi spor araçlar 106, vtec, gsi vs. tarzı araçların oto pazarlarında alıcısı çıkarmı düşünceler?
Pazardada satılır
Pazarda satılmaz
Başlıkdanda anlaşılacağı gibi spor araçlar 106, vtec, gsi vs. tarzı araçların oto pazarlarında alıcısı çıkarmı düşünceler?
pazarda satışı zor
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
Pazarda satışı zor olur anca ölü fiyata gider![]()
bugun pazara ugradık 1 tane 106quık wardı 1 tane modlu eskı a3 1 tanede 2002 vtec2 wardı modlu, bunların dısında hepsı orj.
bu modlularla fazla ılgılenen yoktu![]()
şans işi yolda giderken bile biri satarmısın diyebilir..
2 3 sene önce gri renkte sedan vtec vardı pazarda ama önü yamuk arkası yamuktubilene satılmayacak gibi durumdaki arabalar uygun fiyattan gider pazarda
Hangi pazara uğradınız merakımdan soruyorumGeçen hafta bende pazardaydım modlu bir ibiza vardı baktım arabanın başında yaşlı bi amca var hemen yanaştım pazarlık ediyorlardı ibizanın sahibi olan genç abi bu arabada 2 milyarlık jant var dedi amcamda sök o zaman 2 milyar ucuza sat alıyım dedi yıkıldım
Yani pazarda öyle aksesuara dikkat eden kişi pek yok yada ben göremedim.
2 defa başıma geldi yolda giderken durdurup satın aldılar aracımı satılık filanda yazmadığı halde
sahibindene koysan gitmez o paraya bazen.
belli olmuyor pazarda sahibinden com daki fiyatlardan daha pahalı araçlar ve satılıyorlar. yeterki cıncık halde çıkarmak lazım dikkat çekmeli beni al gibisinden.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
bizi bugün bostancı sanayiide durdurdular 11.000 nakit dedim abi bi git bunla biz daha gezecez dedim adamların tipini beğenmeyince heran herşey olabilir bizim eski e36 1,5 yıl sahibindende durdu komşuya sattık arabayı
paazara bağlı. çoğunlukla gelip arabanın başına kaput açıksa motora bakıyorlar sonra gıdıyorlar:d
bugun papyonda en spor araba bence rc idi 55bindeydi durusu falan cok güzeldi belkide pazardaki ele gelen tek aracdı... ama pazarda onu görme bana garip geldi böyle arabalar genelde forumlardan yada netten satılır diye düşünüyorum
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
bi abimizde s2000 vardı sahilde mangal yaparken bi x5 ten inip sordular satarmısın diye
hiç belli olmaz yanii
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)